• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hapşırdı burnu elinde kaldı!

Yeniakit Publisher
2015-11-19 21:22:00 - 2015-11-19 21:33:42
Hapşırdı burnu elinde kaldı!

Lois Temel isimli genç kadının uzun süre bitmeyen yorgunluk ve halsizlik şikayetine doktorlar bir türlü çözüm bulamadı. 1 yılın ardından yapılan daha ayrıntılı muayenede korkunç gerçek ortaya çıktı.

Doktorlar 41 yaşındaki Lois Temel'ın bitmeyen yorgunluğunun sebebini uzun süre bulamadılar.

Lois'in detaylı muayenesinde burnuna kamera yardımıyla bakıldı ve şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Genç kadının burnunda yumuşak dokuları yiyen ve "et yiyen bakteri" olarak da bilinen "nekrotizan fasiit" olduğu anlaşıldı.

YENİ BİR BURUN YAPILDI

Ancak her şey buarda bitmeedi. Hatta yeni başlıyordu. Lois'in hayatı tam bir kabusa dönüşmüştü. Uzun süre tedavi görden genç kadın İngiltere'de biyoaktif malzeme kullanılarak yüz ameliyatı geçiren ilk kişi oldu. Bunun için kemik yapısına benzeyen özel bir biyoaktif seramik kullanıldı. Yeniden burun yapılması için iki kere cerrahi operasyon geçirdi. Ameliyat sonrasısında fizyoterapi, konuşma terapisi, solunum fizyoterapisi görmek zorunda kaldı.

HAPŞIRDIKTAN SONRA BURUN KEMİĞİ ELİNDE KALDI

Ancak Lois'i hastalık bir türlü terketmedi. Birgün hapşırdıktan sonra talihsiz kadının burun kemiği elinde kaldı. Kanayan burnuyla hastaneye koşan Lois 3 kere daha operasyon geçirdi.

HAYATI KABUSA DÖNDÜ

Lois Temel bu hastalık yüzünden evini, işini kaybetti . Aslında oyuncu olan genç kadın uzun zaman sonra ailesiyle yaşamaya başladı. Defalarca intihar etmeyi düşündü. Ancak yine de yılmadı. En büyük tutkusu olan oyunculuğa dönebilmek için kolları sıvadı ve Londra'daki Drama Sanatları Akademisi'ne başladı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23