• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hanımca Derneği'nden sözde feministlere süresiz nafaka tepkisi!

Yeniakit Publisher
2019-05-20 14:30:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Hanımca Derneği Başkanı Meyra Arslan, süresiz nafakanın süreli hale getirilmesine karşı çıkan sözde feminist dernekleri eleştirerek, "Kadının bir ağırlığı olmalı. Kadın birilerini kullanarak değil de kendi değerleri ile güçlü olmalı." dedi.

 Taha Emre Özdemir  Yeniakit.com.tr 

Yeniakit.com.tr'ye konuşan Hanımca Derneği Başkanı Meyra Arslan, "Bize göre kadının da erkeğin de birbirine karşı bir üstünlüğü yok." dedi.

Arslan, Türk toplumunda kadına verilen değerin Cengiz Han ile başladığını belirterek şöyle konuştu:

"Cengiz Han otağını toplayarak, 'Ben sizin hanınızım. Bu da benim hanım.' demiş. Yani kadına verilen değer aslında orada başlamış. Bizim amacımız burada erkekle kadının toplumda bir arada yaşamasına destek olabilmek. Hanımca bakış derken biz bunu anlatmak istedik."

Sözde feminist derneklerin süresiz nafaka yasası konusundaki ısrarına değinen Arslan şunları söyledi:

"Kadının bir ağırlığı var. Bana göre kadın ayaklarının üzerinde durmalı. Güçlü olmalı, güçlü bireyler yetiştirmeli. Birilerini kullanarak değil de kendi değerleri ile yürüyebilmeli. Çocuğunu da yetiştirecekse bu şekilde yetiştirmeli."

"Eskimeye yüz tutmuş geleneklerimizi yaşatmayı amaçlıyoruz." diyen, Arslan, sözlerine şöyle devam etti:

"Sosyal medyanın gençlere verdiği kötü alışkanlıklardan onları kurtarmalıyız. Öz kültürümüzü sanatla birleştirip topluma angaje etmeyi planladık. Yola çıkışımız buradan başladı."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23