• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hande Yener’e yerinde ama yetersiz tokat!

Yeniakit Publisher
2020-10-09 15:25:00 - 2020-10-09 15:46:51
Hande Yener’e yerinde ama yetersiz tokat!

Müzik adı altında batılı yaşam tarzını özendiren ve ahlaksız klipleriyle toplumun ahlaki yapısını çöküntüye uğratan Hande Yener’e İran’dan yerinde ama yetersiz bir tokat geldi.

Müzik kisvesi altında batılı yaşam tarzını özendiren ve klipleriyle toplumun ahlaki değerlerini tarumar eden Hande Yener’e İran’dan yerinde ama yetersiz bir tokat geldi. İran geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Hande Yener’in sözde albümü Carpe Diem’in kapağını kapatarak satışa sundu. Ahlaksız yaşam tarzının empoze edildiği albüm kapağına İran’ın yerinde ama yetersiz kararına sonrası sosyal medyada da yorum yağdı.

‘Darısı Türkiye’nin başına’

Konuya ilişkin sosyal medyada yapılan yorumlarda Hande Yener’e sert tepki gösterilirken, İran’ın adımı ise destek buldu. Kimi kullanıcılar ise ahlaki çöküntüye neden olan bu ve benzeri sözde albümlerin piyasaya sürülmesinin engellenmesi gerektiğini vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HUSEYİN

Gün gelecek iran a hak vereceğim aklıma gelmezdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23