• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Habertürk'te skandal sözler! Teröristbaşı Öcalan'a övgüler dizdi

Yeniakit Publisher
2019-06-21 09:44:00 - 2019-06-21 09:46:44

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mesajını duyuran terör sevici Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, teröristbaşının 'yerli ve milli' biri olduğunu Habertürk canlı yayınında savunmaya kalktı.

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın mektubu gündemi meşgul etmeye devam ederken, mektubun gündeme gelmesini sağlayan Doç. Dr. Ali Kemal Özcan Habertürk TV ekranlarında oldukça küstah açıklamalara imza attı.

Mehmet Akif Ersoy'un moderatörlüğünde yayınlnana "Nedir ne değildir" programına konuk olan Özcan, PKK elebaşı Öcalan'ın "Yerli ve milli bir şahsiyet" oluğunu savundu.

"Türkiye küresel tehditleri mi önemsiyor"

Moderatör Ersoy, Özcan'a mektupta yer aldığını belirttiği "Türkiye'ye yönelik küresel tehditler" kısmına değinerek, "Öcalan Türkiye'ye yönelik tehditleri mi önemsiyor" sorusunu sordu. Özcan ise oldukça küstah ve bir o kadar da skandal bir yanıt verdi.

Skandal sözler: "Yerli ve milli bir şahsiyet"

Özcan teröristbaşını öven bir cevap vererek, "Abdullah Öcalan benim kanaatimce bir Kürt isyanı lideridir. Ama aynı zamanda yerli ve milli bir şahsiyettir" sözlerini söyledi.

Üstüne üstlük sözlerini tekraren savunmaya çalışarak "Bu benim kendi görüşüm. Türkiye'nin menfaatlerine karşı çalışmadığı için ABD Türkiye'ye vermiştir." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23