• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Habertürk canlı yayınında ilginç anlar!

Yeniakit Publisher
2020-11-27 22:28:00 -

Habertürk ekranlarında canlı yayın sırasında bir çalışan stüdyoya girdi. Canlı yayına girdiğini fark eden çalışan hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalışınca izleyenleri güldürdü.

Habertürk TV’de ilginç anlar yaşandı. Haberlerin sunulduğu canlı yayın sırasında bir çalışan bir anda kameranın görüntüsüne girdi. Canlı yayına girdiğini fark eden çalışanın, hızlı adımlarla yürümeye çalıştığı anlar izleyenleri güldürdü.

Canlı yayında olduğunu fark edince hızlıca yürüdü

Daha önce canlı yayın sırasında çıkan garip seslerle gündem olan Habertürk'te bu kez arka plana başka bir çalışanın stüdyoya girmesi eklendi.

Habertürk TV Ana Haber Bülteninde haberlerin sunulduğu anda kısa süreliğine bir kanal çalışanı stüdyoya girdi. Kucağında bir şeyler taşıdığı görülen çalışanın canlı yayına girdiğini fark etmesinin ardından hızlı hızlı yürümeye çalışması ise görenleri güldürdü.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kavkaz

ne yani giremez mi, stüdyoyu ne sandınız, kutsal mabet filan mı?  

Adem korkmaz

Sanki cok önemli habermi$ gibi Birisidi önceki yillar cocugu sütüdyoya girmisdi haber sunuyordu saklamiya calisdi felan cagirsaydi cocugu güzelce anlatsaydiya haberden sonra oynuyacagiz felan diye daha cok reyting alir. daha cok dünya gündemine gelirdi.Benden kopye cekmen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23