• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Greta Thunberg'den terör örgütü YPG'ye destek paylaşımı

Yeniakit Publisher
2019-10-13 07:48:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Greta Thunberg'den terör örgütü YPG'ye destek paylaşımı

BM'de 'Çocukluğumu çaldınız' sözleriyle kendisini meşhur eden sözde iklim aktivisti Greta Thunberg, çocukları katleden terör örgütü YPG'nin Twitter'da kendisini etkiletlediği paylaşıma yer verdi.

Türkiye'nin terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı sürerken, bu örgüte destek verenlerin ortaya çıkması, günden güne dikkat çekiyor.

Bebek katillerini paylaştı!

16 yaşındaki İsveçli genç aktivist Greta Thunberg de YPG'nin iklim değişikliğine yönelik sözde aktivistleri kendisini etiketleyince dayanamayıp, bu paylaşımı yapıyor.

Ancak Greta'yı paylaşımlarında etiketleyenlerin, Barış Pınarı operasyonu başladıktan hemen sonra Türkiye karşıtı propagandaya dahil olması da dikkat çekti.

BM zirvesinde "hayallerimi çaldınız" tiyatrosunu oynamıştı

New York'taki İklim Zirvesi’nde konuşan Greta, “Benim burada olmamam gerek, okyanusun ötesinde okulda olmam gerek. Sizler ne cesaretle bizden umut bekliyorsunuz. Boş sözlerinizle çocukluğumu ve hayallerimi çaldınız." sözleriyle dünya liderlerini eleştirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İskender1a*

Bu yahudi kızın durumu malum acıyan yanları var,biriside ona dünyayi onbinlerce senedir satanist yahudilerin yönettiğini anlatsa belki faydası olurda hakka döner.yecuc ve mecuc denen iki bilok (kapitalist ve komonist) kimin hayallerini çalmadıki.124000 peygamberi sorumsuzca en vahşi şekilde öldürdüler, Şimdi yolun sonuna gelindi gıreta hanım Sevinirmi üzülürmü bilemem çünki kafayi önüne gelene kiralıyor.

Sert

Iklim değişikliği hiç umurumda değil. Dünyayı mahv edenler pisliklerini fakirlere ödetmek istiyorlar. Önünde et varken çevrecilik yapan algı reklamcıları gördüm
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23