• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gittiğine gideceğine bin pişman oldu! Meral Akşener'e büyük şok

Yeniakit Publisher
2021-08-06 18:00:00 -
Gittiğine gideceğine bin pişman oldu! Meral Akşener'e büyük şok

Gittiği her ilde vatandaşın şamarını yiyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın’ın Kumluca beldesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında bir kadın Akşener'e "Onun ne işi var bizim memleketimizde. Memleketi perişan ettiler. Bizim teröristlerle işimiz yok" diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Amasra ve Bartın kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından Kumluca beldesine geçti.

Akşener Kumluca beldesindeki esnaf ziyaretleri sırasında yanına yaklaşan bir vatandaş, Akşener'e, "Sen Ankara'da Kılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun" sözleriyle tepki gösterdi.

Vatandaşı tersledi

Akşener, "Sen benden helallik almadan ölemezsin. Bu net. Bak siyaset ayrı. Oy verme, senin siyasetini hiç beğenmiyorum de. Bak hiç onlara bir şey diyemem. O senin hakkın. Yahu arkadaş hakkın" dedi.

Yaşlı adamın, "Kılıçdaroğlu el kaldıracak. Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti" demesi üzerine Akşener, "Harika bunlar çok güzel yapılmış. Ya ben ne yaptım arkadaş size. Ne söyledim şu ana kadar. Bir şey yaptım mı? Hayır. Başka bir şey söyleyeceğim. Sen şimdi rahmetli Erbakan Hocamın… Ben şimdi ne yapmışım. Biz birlikte iktidar olduk. Ben İçişleri Bakanlığı yaptım onun yanında. Sen bunları unutmuşun sevgili abim unutmuşsun. Sen AK Partili olunca unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden. Çok ciddi söylüyorum" dedi.

Bunun üzerine yaşlı adamın "Sen hakkını helal edersin" demesinin ardından Akşener, "Etmiyorum, bak size hakkımı helal etmiyorum. Bak sen bana oy vermemekle haklısın. Beğenmemekle haklısın. Bu başka bir şey. Ama bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız" ifadelerinde bulundu.

"Bizim teröristlerle işimiz yok"

Ayrıca bir kadın da Akşener'e yönelik olarak, "Onun ne işi var bizim memleketimizde. Memleketi perişan ettiler. Bizim teröristlerle işimiz yok" diyerek tepki gösterdi.

Tepki gösteren kadın sivil güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serdar

Senin ne hakkın var bu milletin üzerinde de vatandaştan ne helalliği istiyorsun? Esas sen FETÖ nün şehit ettiği 251 mazlum ve yaraladığı 2190 gaziden ve onların yetim çoluk çocuğundan haklarını helal etmelerini iste. HDPKK nın şehit ettiği her masumun vebali üzerindedir bilesin. Kuran'da açıkça ifade buyurulduğu gibi "Zulme rıza zulümdür". Akşener misin Karaşener misin nesin. Hem FETÖ hem de HDPKK ile işbirliği yaptığını sağır sultan bile biliyor. Bu alçakların yaptığı her türlü zulmü destekliyor, ortak oluyorsun. Millet tepki verince de helallik istiyorsun. Sen milleti kör, alemi sersem mi zannediyorsun, ZALİM...

Metin

Cahil halk kitlesinden bir haber demeti olmuş len zirzahil yaşlı teyze yaşlı amca allah size akıl vermeyi unutmuş herhalde meraklı etme aksener de sizi makarnasiz çaysız koymaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23