• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'a sponsor şoku!

Yeniakit Publisher
2016-07-09 15:35:00 -
Galatasaray'a sponsor şoku!

Galatasaray'da yönetim, henüz forma sponsoru bulamadı. Sarı-Kırmızılılar, başarısız olursa önemli bir gelir kalemini daha kaybetmiş olacak.

Sezonun son maçında Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe'ye karşı, "Tek yürek tek bilek" sloganlı kendi reklamıyla çıkan Galatasaray, yeni sponsor bulmakta zorlanıyor. Sezon içinde Dumankaya ile yapılan anlaşmayı fesheden Sarı-Kırmızılılar, bir süre Birleşmiş Milletler'in bir programını tanıtarak sahaya çıkmıştı.

SONUÇ GELMEDİ

Kulüp başkanı Dursun Özbek, uzun süredir sponsor firma arayışlarına devam etse de bir sonuç alamadı. Eğer önümüzdeki günlerde de sponsor bulunamazsa, ciddi finansal krizler yaşayan Galatasaray, önemli bir gelir kalemini daha kaybetmiş olacak. İşte bu ihtimal, Özbek'i ciddi anlamda endişelendiriyor ve rahatsız ediyor.

KOMBİNEDE GELİŞME YOK

Ayrıca kombine yenileme dönemindeki vasatlık da aşılabilmiş değil. Şu ana kadar 3500 limiti aşılamadı. Geçmiş sezonlarda 40 binden fazla kombine satmayı bile başaran Cim Bom'da, hem Avrupa'dan men cezası, hem transfer yapılamaması hem de Sneijder gibi yıldızlarla yaşanan kriz, taraftarı tribünden uzaklaştırmış durumda.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23