• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray HDP'ye özendi: Bizde de olmalı

Yeniakit Publisher
2015-04-08 17:25:00 - 2015-04-08 17:37:59
Galatasaray HDP'ye özendi: Bizde de olmalı

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılı kulüpte eş başkanlığın getirilmesi gerektiğini söyledi.

Hamdi Yasaman, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Nisan ayı divan kurulu toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut yönetimden başkanlık seçimi için şu an bir aday çıkmasının doğru olmadığını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nde eş başkanlık sisteminin olması gerektiğini savunan Yasaman, "Galatasaray Derneği ile Galatasaray Sportif AŞ'nin ayrılması, iki başkanlık olması lazım. Eş başkanlığın getirilmesini savunuyorum. Böyle bir şey olursa ticaret hukukçusu olarak Sportif AŞ'nin başında olmak isterim ama eş başkanlık statüsü gibi olabilir. Başkanlık seçiminin değişmesi lazım. HDP'de eş başkanlık var bizde de olması lazım. Böyle bir şekilde oluşum lazım. Galatasaray'ın röntgenini çektim. Galatasaray'ın hakikaten yapılanmaya ihtiyacı var."

''
GALATASARAY'I İYİ YÖNLERE GETİRECEĞİZ" 

Yönetim içinde herhangi bir çatlak olmadığını vurgulayan Yasaman, "Fikirler ileri sürüyoruz. Akademisyen olarak bir şeye dayanmadan konuşmak istemiyorum. Fikir üretip Galatasaray'ı iyi yönlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23