• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Futbol sahası değil savaş alanı! Yumruklar konuştu, kulüp başkanının kolu kırıldı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

15 Süper Amatör Lig karşılaşmasında taraftarlar arasında çıkan kavga sokağa taştı. Çıkan olaylarda kulüp başkanı kolu kırılarak hastaneye kaldırıldı, yaşananlar kameraya yansıdı.

İstanbul Küçükçekmece’de U15 Süper Amatör Lig’de oynanan İstanbul Balkanspor–Yarımburgaz Spor karşılaşması, saha içinden çok tribünlerde yaşanan şiddetle gündeme geldi.


 

Küfürleşme kavgaya döndü

Olay, Pazar günü öğle saatlerinde Küçükçekmece'de bulunan İstanbul Balkanspor ile Yarımburgaz Spor arasında yaşanan maçta çıktı. Edinilen bilgiye göre, U15 Süper Amatör Ligde mücadele eden İstanbul Balkanspor ile Yarımburgaz Spor Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadında karşı karşıya geldi. Maç esnasında taraftarlar arasında başlayan tartışma ve küfürleşme bir süre sonra kavgaya dönüştü. Sokağa taşan kavgada taraflar birbirine vurmaya başladı. Kavgada Yarımburgaz Spor Kulüp Başkanı Recai Şaz'ın kolu kırılırken, toplamda 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor. Öte yandan yumruklu ve tekmeli kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23