• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransa Adalet Bakanı ebeveynleri tehdit etti

Yeniakit Publisher
2023-07-01 22:18:00 - 2023-07-02 01:32:07
Fransa Adalet Bakanı ebeveynleri tehdit etti

Fransa Adalet Bakanı Eric Dupond-Moretti, protestolarda 17 yaşın altında olaylara karışan çocuklardan ebeveynlerinin sorumlu tutulabileceğini ve ceza alabileceklerini açıkladı.

Fransa Adalet Bakanı Eric Dupond-Moretti, Fransa'da şiddet sarmalına dönüşen ve her an ülkenin bir noktasında patlak veren şiddet olaylarına ilişkin ülke basınına açıklamalarda bulundu.

'2 yıl hapis ve 30 bin euro para cezası'

Ebeveynlerin yaşanan olaylarda sorumluluklarının bulunduğuna işaret eden Dupond-Moretti, "(17 yaş altı) Çocuklarıyla ilgilenmeyen, onları, nereye gideceklerini bilerek geceleri dışarıya bırakan ebeveynler, 2 yıl hapis ila 30 bin euro para cezası ile karşı karşıya kalacaklar." dedi.

Sosyal medyadan organize olanlar IP adresinden tespit edilecek

Dupond-Moretti, olaylara karışanların sosyal medya platformları üzerinden organize olduklarını, bu nedenle adli makamların, kullanıcıların IP adreslerini talep edebileceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Beter olun isviçreye darısı inşallah Allah'ın intikamı yakındır belanızı çok güçlü bir şekilde verecek

Hani nerede demokrasi

Hani parisde demokrasi vardı, insa hakları vardı, düşünce özgürlüğü vardı, sokağa çıkma özgürlüğü vardı...yoksa bunlar avrupa için geçerli değilmi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23