• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Terim için bomba iddia! Galatasaray Kulübü'ne başkan...

Yeniakit Publisher
2020-02-08 12:46:00 -
Fatih Terim için bomba iddia! Galatasaray Kulübü'ne başkan...

Galatasaray teknik patronu Fatih Terim'in yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olacağı iddia edildi.

Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. Arda Turan'ın Galatasaray'a transferini isteyen Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz ile fikir ayrılığında olduklarını söylemişti. Daha sonra basın açıklamasında bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Fikir ayrılığındaysak ayrı yollarda olmalıyız" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Başkan oluyor iddiası

Arda Turan'la ilgili fikir ayrılığına düşen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile başkan Mustafa Cengiz bir kez daha karşı karşıya geliyor.

Devre arasına lider Sivasspor'un 10 puan arkasında giren Galatasaray son haftalarda aldığı galibiyetlerle puan farkını 5'e kadar indirdi. Galatasaray'da saha içindeki yükseliş saha dışına yansımadı. Çalkantılı bir sezon geçiren Galatasaray'da şimdi de müthiş bir iddia kulislerle konuşuluyor.

Sarı-kırmızılılarda sezon sonuna kadar erken seçim kararı alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Muhalefet bu konuda çok yoğun bir çalışma yürütüyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Alınan bilgilere göre Fatih Terim'e yakın çevresi tarafından "İlk seçimde aday ol" teklifi geldi. Daha önce başkanlık hayalini dile getiren Terim'in teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Tecrübeli hocaya yakın olan ve kulüp içinde etkili bir ismin Terim'in başkan olması halinde 17 milyon dolarlık sıcak parayı kasa kolaylığı adına kullanılması için vereceği belirlendi.

İmparator'u adaylığa ikna eden kişilerin, takımın şampiyonluk yarışında olumsuz etkilenmemesi adına erken seçimin mayıs sonunda yapılması için de çalıştığı ifade edildi.

Terim aday olursa, büyük ihtimalle Mustafa Cengiz'in karşısına rakip olarak çıkacak. Başkan olması halinde ise büyük gerilim yaşadığı Ali Koç'la daha rahat şekilde hesaplaşacak.

Okan Buruk iddiası

Kulislerde çok çarpıcı bir başka iddia daha konuşuluyor... Fatih Terim'in başkan olması durumunda teknik direktörlüğe getireceği ismi de şimdiden belirlediği belirtiliyor. Alınan bilgilere göre bu isim Okan Buruk. Tecrübeli hoca, futbolculuk döneminde Terim'le birlikte büyük başarılar yaşamıştı.

Galatasaray'da kaptanlık yapan, ardından teknik adamlık başarılarıyla tarihe adını yazdıran Fatih Terim 2013 yılında da Divan Kurulu Üyesi olmaya hak kazandı. (Takvim)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23