• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Terim derbiyi değerlendirdi! 'Beraberlik iyi gibi duruyor...'

Yeniakit Publisher
2018-03-17 21:52:00 -
Fatih Terim derbiyi değerlendirdi! 'Beraberlik iyi gibi duruyor...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 0-0 sona eren Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Terim, "Kazanmak için uğraşıyoruz, takımıma güveniyorum" dedi.

Açıkçası oyunumuz tatmin etti. Bütün taktik anlayışınızı ortaya koyarsınız ama top çizgiyi geçmeyince olmaz. Pozisyon oyununu iyi oynadık. Puan farkı, kaybedince olacak duruma baktığımız zaman beraberlik iyi gibi duruyor ama yenmek için her şeyi yaptık. Olmadı. Oyuncularımın oyundaki coşkularından memnunum. Bütün Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. Dünkü antrenmanda kimse sahaya girmedi. Bugünkü maçı düşünerek herkes anlayışlı davrandı. Galatasaray camiasındaki insanlarla aramızdaki mesafeyi daha da azaltacağız. Bu kadar seyirci bazı maçlarımızda bile yoktu. Bu, bize olan inancı gösteriyor. Galatasaraylılar bir bütün olmalı, bu işin içinden beraber çıkabiliriz. Bu tip aktiviteler devam edecek. 

Kazanmak için uğraşıyoruz, takımıma güveniyorum, hayırlısıyla üstteyiz. Sezon sonuna kadar bunu korumak istiyoruz. İnşallah bu milli maç dönüşü de içerideki maçla başlayıp sonuna kadar bu istikrarla devam ederiz. Bugün üstteyiz ama ligi üstte bitirmek önemli.

 Kaynak:Ajansspor

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23