• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan 'asgari ücret' teklifini açıkladı

Yeniakit Publisher
2019-12-09 14:27:00 -
Fatih Erbakan 'asgari ücret' teklifini açıkladı

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin Polatlı ilçe 1. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada asgari ücretlilerden alınan vergilerin de sıfırlanacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara geldiklerinde asgari ücretten alınan vergileri sıfırlayarak hem işçinin hem de işverenin yüzünü güldüreceklerini belirtti. Erbakan, EYT'lilerinde mağduriyetlerini gidereceklerini ifade etti.

Partisinin Polatlı ilçe 1. Olağan Kongresi'nde konuşan Erbakan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 17 Kasım'da Türk siyasi tarihinin en büyük ve en kalabalık kongresini gerçekleştirdiklerini vurgulayarak başlayan Erbakan, "Kongreye katılan 50 bine yakın partilinin yüzde 80'inin genç olması,Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye için alternatif oluşturduğunu göstermesi açısından önemlidir. Daha yeni kurulmasına rağmen partimiz bu kongre ile; başa güreşen, iktidara talip olan en büyük iddiaya sahip parti olduğunu apaçık göstermiştir. Ayrıca büyük coşkuya sahne olan 1. Olağan kongremiz, daha kurulup kurulmayacağı belli olmayan partilerle uğraşmaktan partimize vakit bulamayan medyaya da en güzel cevap olmuştur" dedi.

"Asgari ücretten alınan vergiler sıfırlanacak"

İktidara geldikleri takdirde oluşturacakları kaynak paketleriyle akaryakıt, doğalgaz, elektrik fiyatlarının makul seviyelere çekileceğinin müjdesini veren Erbakan; "Memur-İşçi-Emekli'ye ilk yılımızda '%50 maaş zammı' yapacağız. Asgari ücretten alınan vergiler sıfırlanacak. Hem işverenin,hem işçinin yüzü gülecek. Tüm haksız vergiler lağvedilip,alınacak olan vergiler de en makul seviyelere indirilecek. EYT'lilerin detüm taleplerinin karşılayarak, devlet olarak vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer baba

Fatih kardeşim sizinde tayib kardeşiminde davasi bir allah yar ve yardimciniz olsun

Mevlüt ünlü

Yolunuz açık davamız mübarek olsun inşallah Allah mahçup etmesin erbakan hocamızın da dediği gibi gümbür gümbür geliyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23