• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsel sapkınlığı normalleştiriyorlar! "Sanki bir yerlerden düğmeye basılmış gibi..."

Yeniakit Publisher
2019-06-11 18:08:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Eşcinsel sapkınlığı normalleştiriyorlar! "Sanki bir yerlerden düğmeye basılmış gibi..."

Eşcinsel sapkınlığın ülkemizde de hiç olmadığı kadar yükseldiği şu günlerde, dünya ülkelerinden de eşcinsel evliliklerin yasal hale getirildiği haberleri geliyor.

Eşcinsellik konusundaki kampanyaya tüm dünyada hız verdiler. Eşçinsel ilişkiyi cezalandıran yasaklar kalkarken, gerçekleştirilen kanuni düzenlemelerle eşcinsel evlilikler yasal hale getiriliyor.

"Sanki bir yerden düğmeye basılmış..."

Popüler sosyal medya platformu Twitter'da @hlmctn isimli kullanıcı, eşcinsel sapkınlıkla ilgili bir dizi tweet paylaştı. Tweetlerinde eşcinselliğin serbest bırakılması konusunda kanunlar çıkaran ülkelerle ilgili haberleri paylaşan @hlmctn, "Sanki bir yerden düğmeye basılmışçasına, eşcinsellik konusunda dünyânın dört bir yanından benzer haberler geliyor. Bu işe hız verdiler gibi.." ifadelerini kullandı. 

İşte o paylaşımlar...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23