• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan sonrasına oynayan Ahmet Hoca suyu bulandırma derdinde!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Erdoğan sonrasına oynayan Ahmet Hoca suyu bulandırma derdinde!

AK Parti'ye geçmek istediği konuşulan ancak kamuoyundan beklediği desteği alamayınca geri vitesi yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bu kez Erdoğan sonrasına oynamak için "toparlanma" çağrısında bulundu.

Eski AK Partili, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eski partisine yönelik açıklamaları devam ediyor.

AK Parti'den hiç kopmadığını söyleyen "Cumhurbaşkanı Erdoğan çağırırsa giderim." diyen Davutoğlu'ndan yeni bir açıklama daha geldi.

T24'ten Cansu Çamlıbel'e konuşan Davutoğlu'na bu açıklamaları da soruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sonrası AK Parti'nin ve muhafazakar siyasetin geleceğine dikkat çeken Davutoğlu, "Kapılar kapılarında şu anda en çok konuşulan konu o; Erdoğan sonrasında halimiz ne olacak?" dedi.

Davutoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Daha önce bu işe niyetlenenler siyasetin sınavından geçemediler diyebilirsin mesela. Ama nihayetinde bu soru Tayyip Erdoğan'la ilgili bir soru değil. Özal sonrası merkez sahanın toparlanmasına ilişkin tartışmaya benzer bir tartışmadan bahsediyoruz.

Bugün muhafazakâr kesimdeki herkes bu soruyu tartışacak, seçim yapacak. AK Parti seçim performansını kendi geleceği açısından değerlendirecek.

Ve herkes bir arayış içine girecek. Benim dediğim şey şu; büyük bir toparlanma hareketine ihtiyaç var.

Ben o harekete destek vermeye hazırım diyorum. Bu AK Parti içinde toparlanma olur, AK Parti dışında alternatif toparlanma olur. İkisine de varım."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Hiç akillanmayacak , yahu bu milletin seni yok saydığının farkına var artık, sen kaybedeli çok oldu

Deli İbo

Küçük Enişte, sen Ak Parti'yi düşünme, sen 6+1 ihanet masasının sakinlerinin sonunun ne olduğunu görmeden imana gelmedin. Makus sonunu düşün.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23