• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emre Belözoğlu: Keşke Fener'e gitmeseydim

Yeniakit Publisher
2015-10-06 16:16:00 - 2019-02-01 09:11:10
Emre Belözoğlu: Keşke Fener'e gitmeseydim

Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu, Türkiye'ye döndüğü için bazen pişmanlık olduğunu söyledi.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp İstanbul Başakşehir'in yolunu tutan tecrübeli yıldız Emre Belözoğlu, Futbol Extra Dergisi'ne samimi itiraflarda bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun röportajından bazı kısımlar:

"Siz ne kadar dik olursanız, performans olarak, insanların beklemediği kadar başarılı olarak ne kadar limit zorlarsanız karşılığı da o kadar oluyor. Ben hiçbir zaman saha dışı olayımla gündeme gelmedim. İnsanlar neden beni böyle kendi hayatlarındaki nefret merkezlerine koyabildiler onlardaki vicdansızlığa bağlıyorum. Bunun cevabını belki 200 sene yaşasam bulamam. Kendi nefret merkezlerine beni yerleştiriyorlarsa, bunda kendi vicdanlarını sorgulamaları gerekir. Ben kendimde bir hata görmüyorum."

HAYATTA PİŞMANLIKLARIM OLDU

"Türkiye'ye dönme kararımda birçok konuda 'iyi ki bunu yapmışım' dediğim oldu; Fenerbahçe'ye gelmek gibi, Fenerbahçe forması giymek gibi ama 'keşke gelmeseydim' dediğim anlar da olmadı diyemem. Neden diyemem? Çünkü Türkiye'den sadece 5 ay ayrıldığımda bile çok tatlı, çok cici çocuk oldum bir anda. Türkiye'nin içinde olunca yine kötü çocuk oluyorsun. Bir şey yaptığımızdan dolayı değil, futbolun içinde yaptıklarımızdan dolayı kötü çocuk oluyoruz. Buna tam cevap verebileceğim şeyler yaşamadım. Anlık şeyler, mesela bir olay yaşıyorsun 'Bunu Avrupa'da yaşamazdım' diyorsun. Ama Türkiye'de de öyle güzel bir şey yaşıyorsun ki, 'Bunu da sadece Türkiye'de yaşarım' diyorsun. Ama hayatta pişmanlıklar olmalı. Zaten insan hatadan, kusurdan, vermiş olduğu kararın yanlışlığından pişmanlık duymazsa o zaman Firavunlaşır." 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23