• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ege Yapı dönüşümle büyüyecek

Yeniakit Publisher
2015-01-09 14:08:00 -
Ege Yapı dönüşümle büyüyecek

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, grup olarak 2015 yılını İstanbul için dönüşüm ve değişim yılı ilân ettiklerini söyledi.

İlk yarısını seçimlerle geçiren 2014 yılının ikinci yarısında gayrimenkul sektörünün eski dinamiğini kazandığını söyleyen Kabadayı, yeni dönem hedeflerini Yeni Akit’e şöyle anlattı.

2014’te ürettik, kazandırdık

‘’EGEYAPI olarak 2014 yılında ‘’Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’’ ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir’de teslimlerine 2013 yılında başladığımız ilk etabın ardından ikinci etabımızın teslimlerini gerçekleştirdik, üçüncü etabımızın teslimlerini de gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı proje özelinde yıl içerisinde konut ve ofis sahibi olmak isteyenlere özel, cazip ödeme fırsatlarından yararlanabilecekleri birçok kampanya düzenledik. Loca etabımızı satışa çıkardık. Aralık ayında da Batışehir projesinde 121 dükkân ve mağazanın bulunduğu BatıCadde alışveriş merkezindeki ticari alanların satışı yapıldı.  Açık artırma usulü ile satışı gerçekleştirilen ihalede 5 saat içerisinde 150 milyon liralık satış yaptık. İlgi gören ticari alanların büyük bir bölümü ortalama yüzde 30 değer artışı ile muhammen bedellerin 5 katına varan fiyatlarla alıcılarını buldu.  Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da hayata geçirdiğimiz Pega Kartal’da ise satışlarımız devam ediyor. Yıl içerisinde Pega Kartal’da da EGEYAPI farkı ve güvencesiyle farklı kampanyalarımızı tüketicilerle buluşturduk.  Aralık 2014 itibarı ile teslimlerine başladığımız Kartal’daki bir diğer ofis projemiz İz Park, 2014 yılında European Property Awards yarışmasında ‘’Highly Commended – Yüksek Övgü’’ ödülüne layık görüldü. 2014 yılında önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projelerin fizibilite ve konsept geliştirme çalışmalarına devam ettik.

Kentsel dönüşümde varız

Markamızın mottosu: “Değişimin Adı…’’ Yetenekli ve tecrübeli ekibimizle yenilikçi projeleri hayata geçirmek sahip olduğumuz en önemli özelliğimizdir. Değişimi gerçekleştirmek için EGEYAPI olarak Ataşehir ve Sarıyer’de Kentsel Dönüşüm alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’

Emlak fiyatları artacak

‘’Ekonomi yönetiminin açıkladığı orta vadeli planda yer alan vergi düzenlemelerinde gayrimenkulün öne çıkarılması herkesin dikkatini çekti. Vergi artışları maliyet rakamını ve satış fiyatını yukarı yönlü hareket ettirecektir. Ekonominin lokomotif sektörü olan ve yaklaşık 250 alt sektörü besleyen inşaatta, orta ve uzun vadeli planlarda alınacak her aksiyon alt sektörleri de etkileyecektir. Bu nedenle süreci iyi yönetmek gerekiyor.’’

Yeni projelerimiz geliyor

‘’EgeYapı Group olarak ‘’Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’’ ödüllü Batışehir projesini, Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da hayata geçirdiğimiz Pega Kartal ve İz Park projelerimizin satış ve imalatına devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde Yedikule ve Kağıthane bölgesinde yine birçok fonksiyonu içinde barındıracak konseptte projeler üreteceğiz. Ayrıca Beylerbeyi bölgesinde ise ofis projesi gerçekleştireceğiz.’’

Hedeflerimiz için çalışıyoruz

Doğru lokasyonda doğru proje, kullanılan malzeme kalitesi, sürdürülebilir, çevre ile uyumlu yapılar üretmek, satış sonrası hizmet kalitesi ve hızı… bunlar belirlediğimiz temel hedeflerimizden sadece birkaçı. Taşıdığımız sorumluluğun bilinciyle hedeflerimiz için çalışıyoruz.

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata Batışehir projesinin ilk iki etabında teslimler tamamlandı. Sırada alışveriş caddesi BatıCadde’de bulunan ticari alanlarla, Loca etabı ve otel bloğu var.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23