• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eczacılar Odası'na çağrı: Gözünüzün içine baka baka...

Yeniakit Publisher
2020-06-04 01:23:00 -
Eczacılar Odası'na çağrı: Gözünüzün içine baka baka...

Gazeteci Emin Pazarcı, İBB'deki maske skandalıyla ilgili Eczacılar Odası'na 'suç duyurusunda bulunmaları' çağrısı yaptı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşların parasını yandaşlara peşkeş çekmeye devam ediyor. İmamoğlu’nun 1 TL’den fazla bir fiyata yasak olan maskeleri KDV hariç 2.89 TL'den aldığı ortaya çıktı. Yüzde 18 KDV’de eklendiğinde maske fiyatları 3 liranın üstüne çıkıyor.

Skandalın açığa çıkmasının ardından Gazeteci Emin Pazarcı, Eczacılar Odası'na çağrıda bulundu.

Pazarcı Twitter hesabından şunları kaydett:

"Haydi Eczacılar Odası, şimdi hareket zamanı... Siz bir maskeyi perakende 1 liradan fazlaya satarsanız suç, Ekrem İmamoğlu, gözünüzün içine baka baka toptan 2,89'a satın alıyor. Ortalığı ayağa kaldırmanız, hatta suç duyurusunda bulunmanız gerekmez mi? Bekliyoruz..."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatansever

Ya bu eczacilar odasisada ttb gibi devlet maske icin onlem alinca hemen yan cizdiler cok kalabalik oluyor parayla satilsin dediler 1tlden fazla fiyata satamazsin dediler bunlarda camura yatti parayla satilinca kalabalik olmuyormus gibi al birini vur otekine maskeleri ekoya satin fiyat yukseltmis olursunuz bir maskeyi 5tlden satarken gikiniz cikmiyordu vicdansizlar

hsn

odalar barolar ve birlikler chp nin arka bahçesi gibi hükümet hala,bu kuruluşları kamu kurumu niteliğinden sendikal bir yapıya kavuşturacak bir düzenleme yapmadı. türkiye lehine bu kurumların bir icraatı var mi ki. hükümet artık biraz uyanıp icraat yapsın bu kuruluşlara karşı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23