• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dr. Ramazan Kurtoğlu'ndan canlı yayında çok konuşulacak sözler: Sürpriz suikastler olacak

Yeniakit Publisher
2020-05-04 18:56:00 -

Doktor Ramazan Kurtoğlu, koronavirüs sonrası yeni dünya düzenine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtuoğlu, koronavirüs salgını sonrası ABD başta ölmek üzere dünyada suikastlerin meydana geleceğini öne sürdü.

Ekonomist ve akademisyen Dr. Ramazan Kurtoğlu, dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını sonrası bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Dr. Ramazan Kurtoğlu, Bakış Açısı programında, koronavirüs sonrası ekonomi düzeninin değişeceğini ve bundan en çok etkilenen ülkenin ABD olacağını söyledi.

Kurtoğlu, ekonomik sistemin değişmesi sonrası ABD ve dünyada sürpriz suikastlerin olacağını söyleyerek, "Bir şeyler hazır hazır, adım adım geliyor. Dünya ekonomik federasyona doğru gidiyor. Eğer küreselciler kazanırsa başka olacak. Pentagon önderliğinde ulus devletleri kazanırsa başka olacak. Dünyada bazı merkez bankaları ortak operasyona başlıyor. ABD, salgından Çin'i sorumlu tutacak. Çin'e olan borçlarımı ödemeyecek. ABD'de yaşayan Museviler, paralarını ülkeden çıkarmaya başladı. ABD konsalidasyona gidecek. Sürpriz suikastler geliyor. Dünya ve ABD'de suikastler olacak. ABD bankerlerinin üzerine çökecekler. Birleşmiş Milletler çöpe gidecek. ABD'yi kurtarma çabasına girecek. Pentagon ve Trump kazanırsa Türkiye'nin kapısını çalmalarını bekliyorum. Bu durum Türkiye için iyi olacak" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

algı

Karıştırın bakım milletin aklını. 

Tata Tonga

Kim kimi niye öldürecek! 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23