• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet’in gençlik dergisi Geçerken ‘bismillah’ dedi

Yeniakit Publisher
2020-10-21 11:05:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Diyanet’in gençlik dergisi Geçerken ‘bismillah’ dedi

İlk olarak “Diyanet İlmi”, 1968’de “Diyanet”, 1979’da “Çocuk” ve 2019’da “Diyanet Arapça İlmi” ile “Aile” dergilerini yayımlayan Diyanet İşleri Başkanlığı, süreli yayıncılık alanında çıkardığı dergilere bir yenisini ekledi.

Aylık yayınlanacak

Gençlik, kültür ve sanat dünyasına yönelik, “Güzel bir iz bırakmak için” sloganıyla aylık çıkarılacak “Geçerken” dergisinin ilk sayısı yayımlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü ve derginin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Kurt, “Dergide İslam’ın özüne ve aslına yönelik bilgiler olmakla birlikte edebiyat, kültür, sanat, medeniyet ve bilime dair yazılar da yer alacak. Dergide çok geniş bir yazar kadrosu ve genç kalemler yer alacak” dedi.

e-satış üzerinden alınabiliyor

Kurt, “Dergi, e-satış üzerinden alınabiliyor ama 2021’de abonelik uygulamasıyla daha sistemli bir hale dönüştüreceğiz” bilgisini paylaştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23