• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş'teki Karacahisar'ın başına geçen Günalp tarihte var mı?

Yeniakit Publisher
2018-03-07 22:19:00 -
Diriliş'teki Karacahisar'ın başına geçen Günalp tarihte var mı?

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni katılan Günalp Kılıçarslan kimdir? Ertuğrul Bey'in yerine Karacahisar kalesinin başına geçen Günalp Kılıçarslan gerçek tarihte var mı? Detaylar haberimizde...

Yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın yer aldığı ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Yakışıklılığı ve karizmatik yapısıyla en çok merak edilen Diriliş Günalp oldu Geçtiğimiz haftalarda Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in katılımıyla farklı bir boyut kazanan diziye gelecek bölümlerde Engin Öztürk ve Burak Dakak dahil oldu.

Günalp gerçek tarihte var mı?

Diriliş Ertuğrul Günalp kim sorusundan sonra en çok merak edilen bir diğer konu gerçek tarihte Günalp var mı? Hangi tarihlerde yaşamış? Diriliş Günalp karakteri dizide Emir Saadettin’in hafiyesi rolüyle dahil oluyor. Gerçek tarihte Emir Saadettin’in de mutlaka ajanları vardır fakat isim olarak kaynaklarda geçmiyor. Günalp dizinin heyecanını artırmak için katılan bir karakter de olabilir. Belki kısa süre içinde diziden ayrılabilir.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Günalp karakteri gerçek tarihte Selçuklu döneminde yaşamış çok da önemli olmayan bir karakterdir. Ölümü ile ilgili resmi bilgiler bulunmamakla birlikte dizide de çok kalacağını düşünmüyoruz.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

28 Eylül 1986 yılında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Engin Öztük aslen Eskişehir’lidir ve Eskişehir doğumludur. Baba tarafından Bulgar anne tarafından ise Selanik göçmeni olan oyuncu Engin Öztürk Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Selim Yaşaran karakterini oynamıştır.

Gerçek çıkışını ise Behzat Ç. adlı polisiye dizisi ile gerçekleştiren Engin Öztürk daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Selim karakterini oynamıştır. Engin Öztürk son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni sezon dizisi Yüksek Sosyete dizisi oyuncuları kadrosunda yer almış ve dizide Kerem karakterini oynamıştır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23