• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbeci Sisi'den küstah Türkiye açıklaması

Yeniakit Publisher
2017-06-24 10:49:00 - 2017-06-24 10:57:55

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Darbeci Sisi'den küstah Türkiye açıklaması

Mısır'da kanlı darbe ile yönetimi ele geçiren ve Katar'a ambargo uygulayan Sisi, Türkiye'ye de ambargo uygulanması için çabalıyor. Suudi basınına konuşan Sisi, "Yakında Katar'a destek veren Türkiye'ye ekonomik yaptırımlara tanık olacaksınız." diyerek küstah bir açıklamada bulundu.

Terör örgütlerine karşı birlik sağlayamayan Körfez ülkeleri, Katar'a karşı birleşti.

Suudi Arabistan'ın başını çektiği ülkeler, ambargo uygulayarak Katar'ın politikalarına yön vermek istedi.

TÜRKİYE KATAR'IN YANINDA

Ambargoya karşı ilk tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelirken, Türkiye'nin Katar'ın sonuna kadar destek olacağı ifade edildi.

Türkiye'nin Katar'a destek olması, Körfez ülkelerini kızdırdı. Suudi Arabistan, Katar'dan Türk Üssü'nün kapatılmasını istedi. Suudilerin bu hamlesinden sonra Mısır da harekete geçti.

"YAKINDA GÖRECEKSİNİZ..."

Mısır'da kanlı bir darbeyle milletin iradesini ele geçiren Sisi,  Türkiye'ye de ambargo uygulanması için ikili görüşmeler yürütüyor.

Konuyla ilgili Suudi basınına konuşan Mısırlı diplomat, "Yakında Katar'a destek veren Türkiye'ye ekonomik yaptırımlara tanık olacaksınız." diyerek küstah bir açıklamada bulundu.

SON GÖRÜŞME

Mısırlı diplomat, son olarak Sisi'nin Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed Bin Zayed ile görüştüğünü ifade etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23