• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet'te FETÖ, PKK, DHKP-C gitti; İslam düşmanları geldi!

Yeniakit Publisher
2018-09-17 12:54:00 -
Cumhuriyet'te FETÖ, PKK, DHKP-C gitti; İslam düşmanları geldi!

Terör yanlısı isimleri kovmasının ardından hükümete yönelik eleştirilerini de yoğunlaştıran Cumhuriyet, azılı İslam düşmanı ve laik dinozor yazar transferine başladı. 5 isim daha köşesinden İslam'a ve Türk milletine Cumhuriyet'ten kin kusacak.

Geçtiğimiz hafta FETÖ, PKK ve DHKP-C yanlısı isimleri kovan Cumhuriyet gazetesi, yeniden İslam düşmanı kimliğini kuvvetlendirici atılımlar yapmaya başladı.

Yaklaşık 100 yıldan beri Müslümanlara ve İslam’a kin kusan Cumhuriyet gazetesi, terör yanlısı isimleri kovmasının ardından hükümete yönelik eleştirilerini de yoğunlaştırmıştı.

Gazete bugün 5 yeni yazarı transfer ettiğini duyurdu. Özdemir İnce, Adnan Binyazar, Yazgülü Aldoğan, Deniz Yıldırım ve Zafer Arapkirli; Cumhuriyet gazetesinde köşe yazacak.

AZILI İSLAM DÜŞMANI YAZGÜLÜ DE CUMHURİYET’TE

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimini destekleyen twitleri halen hafızalardaki yerini koruyan Yazgülü Aldoğan, geçtiğimiz ay Posta’dan kovulmuştu. Azılı İslam düşmanı kimliğiyle tanınan darbeci Aldoğan’a, Cumhuriyet kucak açtı.

LAİK DİNOZORLAR KÖŞE KARALAYACAK

Laik dinozor olarak tanınan Özdemir İnce de Cumhuriyet’te yazacak. Ünlü yazar Paulo Coelho’nun ‘Simyacı’ romanında 'minare'yi 'kule', 'ezan'ı 'şarkı', 'Kur'an'ı 'ağıt' diye çeviren Özdemir İnce de bundan sonra topluma yönelik hezeyanlarını Cumhuriyet’teki köşesinden kusacak.

Uzun süredir AK Parti muhalifliğiyle sıçrama yapmaya çalışan Zafer Arapkirli de sonunda Cumhuriyet’te yazacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23