• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet neyin peşinde? "Bize haber değil, cephane lazım"

Yeniakit Publisher
2018-04-06 17:57:00 - 2018-04-06 18:30:21

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Cumhuriyet neyin peşinde? "Bize haber değil, cephane lazım"

Yaptığı yalan haberler ve algı operasyonlarıyla gündemden düşmeyen Cumhuriyet Gazetesi yeni bir skandala daha imza attı.

Yeni Akit Cumhuriyet'in internet sayfasında yer alan görselde "Gerçeklerle işimiz bitti. Bize haber değil, cephane lazım" ifadeleri yer alıyor. Her fırsatta yaptığı algı operasyonlarıyla milleti birbirine düşürmeye çalışan Cumhuriyet, verdiği bu çirkin mesaj nedeniyle büyük tepki gördü.

İSLAM DÜŞMANI

Bilindiği üzere Cumhuriyet Gazetesi her fırsatta İslam'a ve Müslümanlara nefret kusuyordu. Yaptığı yalan ve iftira haberleriyle Müslümanları kötüleyen Cumhuriyet, daha önce "Diyanet Kapatılsın" kampanyası başlatmıştı.

TERÖR SEVİCİLİĞİ YAPIYORDU

Masa başı yalan haberlerle gündemi kendi ideolojik saplantılarıyla yönlendirmeye çalışan Cumhuriyet gazetesi aynı zamanda terör örgütü PKK/PYD'ye büyük destek veriyordu.

CAN DÜNDAR GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİNİ YAPIYORDU

MİT tırları ihaneti nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkartılan FETÖ'cü hain Can Dündar, Cumhuriyet Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliğini yapıyordu. Can Dündar şu an Almanya'da Türkiye'ye yönelik kirli algı operasyonlarına devam ediyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23