• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması! Dakikalarca ayakta alkışlandı

Yeniakit Publisher
2022-09-27 14:27:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimleri için yaptığı hedef konuşması, AK Partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslendi.

Erdoğan, konuşmalarında 2023 seçimlerinin ülkede büyük bir dönüm noktası olacağına işaret etti.

"Biz milletten kopuk değiliz"

Sözlerini bitirirken yaptığı konuşma partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin gönül dünyalarına girdiğimizde, 2023'te rekor bir oyla Cumhurbaşkanı ve Meclis seçimini Allah'ın izniyle göğüsleyebiliriz. Ben inanıyorum. İnandığıma göre bu işi Allah'ın izniyle başaracağız. Biz de muhalefetin hep yaptığı ve bugün de tekrarladığı gibi oturduğumuz yerden ahkam keserek siyaset yapmaya kalkarsak onların akıbetine uğramaktan kurtulamayız.

Bu kadro bu işi başarır. Ben size inanıyorum, inandığımız bu yolda kararlı bir şekilde yola devam edeceğiz. Zira biz milletten kopuk değiliz. Ama unutmayın milletten kopuk siyasetçi olmaz.

AK Parti'yi kuran da, iktidara getiren de, yaşadığı onca badireye rağmen ayakta duran da inşallah 2023'te tekrar iktidar sorumluluğu verecek olan da milletimizdir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

Türkiye'nin umudum Mazlum halklarin umudu Ortadoğu'nun Asya'nın aslanı dev adam, Allah seni Müslüman başından eksik etmesin sana güç kuvvet versin. seni Salih Mümin muttaki insanların yolundan ayırmasın Rabbim seni hep Ölünceye kadar seni ve senin dostlarının iktidardan düşürmesin. Zalimlere iki yüzlü münafıklara şeytan üçgeni abd Avrupa ve İsrail'e gidip destek almaya çalışan sürekli Irak gibi Suriye gibi Suudi Arabistan gibi küvet gibi mısır gibi Avrupa Amerika'ya yağ çeken onlara yandaşlık eden masonlarla hareket eden bir zihniyete sahip olanlar mağlup olacaklardır mağlup olmaya mahkumdurlar Tıpkı 80-70 yıl olduğu gibi, tekrar kaybetmeye mahkumlar. Çünkü Millet artık kral çıplaktır diye biliyor zulüm bitmiştir işkenceler bitmiştir bu gün bütün şehirlerde Hatta ilçelerde dahi Arabanı park edecek yer bulamıyorsun otobanlar hastaneler Yollar Köprüler Sanayi ve güvenlik her alanda devrimler yapan her çeşit terörün belini kıran bir liderimiz vardır . Yaşasın Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.

Hasel

Türkiyenin, Cumhurbaşkanımıza ve AK PARTİYE İHTİYACI VARDIR.Yapılan ve yapılacak işlerin sekteye uğramaması için gerekli.Ötekilerden birşey olmaz,herşeyi kırıp dökerler.Ey Türk milleti,oyunu kullanırken HİZMETE ver,HİZİPLERE değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23