• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Haluk Koç'tan Ak Parti seçmenine hakaret

Yeniakit Publisher
2015-04-03 02:31:00 - 2015-04-03 02:40:13

Halk Tv'de Uğur Dündar'ın sunduğu 'Halk Arenası' programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Ak Parti'yi destekleyen seçmenler için, "Yüce Allah'ım akıl dağıtırken, bazıları arkada kaldıysa bizim suçumuz ne?" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Programda AK Parti'yi savunan bir seçmenin sosyal medya üzerinde CHP'yi eleştirmesi sonrası Haluk Koç, Ak Parti'ye oy veren seçmenler için alaycı ve aşağılayıcı ifadeler kullandı.

HEM ALAY, HEM DE HAKARET

Uğur Dündar'ın "Ben umutsuzum" sözleri sonrası konuşan Haluk Koç, "Ben de umutsuzum. Doktorların bir deyimi vardır. Kötü bir hasta getirirler, söylersiniz yakınlarına. Hastayı çok seven yakınları kızı, oğlu 'İşte hocam ne yedirelim acılı ekşili?' 'Oğlum ne yedirirsen yedir noktasına gelir' Şimdi bazıları bu şekilde. Napalım Yüce Allah'ım Allah'ım akıl dağıtırken, bazıları arkada kaldıysa bizim suçumuz ne?" şeklinde konuşarak AK Parti seçmenine hakaret etti.

Haluk Koç'un bu sözleri sonrası ise salonda alkış tufanı koptu.

Beyaz Gazete

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23