• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de ‘Ebru Gündeş’ çatlağı! Özgür Özel, Mansur Yavaş’ı yıktı geçti

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
CHP’de ‘Ebru Gündeş’ çatlağı! Özgür Özel, Mansur Yavaş’ı yıktı geçti

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 69 milyon TL’lik Ebru Gündeş konserine sert tepkiler gelirken, CHP içinde de çatlağa yol açtı. CHP lideri Özgür Özel, Yavaş’ın ebru Gündeş konserine sert sözler tepki gösterdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın 69 milyon TL'lik konseri kamuoyunun tepkisini çekerken CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den de tepki geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'Ebru Gündeş Konseri' için 69 milyon TL harcadı. Ankaralılar hizmet beklerken Yavaş'ın savurgan tavrı başkentlilere büyük bir şok yaşattı. Kamuoyunda tepki çeken konser aynı zamanda CHP'de de büyük bir krize neden oldu.

CHP'DEKİ ÖRTÜLÜ KAVGA AÇIĞA ÇIKTI

Söz konusu konser CHP'de bir süredir İmamoğlu/Yavaş/Özel ekseninde yaşanan parti içi kavgayı da açığa çıkardı.

ÖZEL'DEN YAVAŞ'A 'KONSER' TEPKİSİ!

Özgür Özel konser için, "Olmamalıydı" dedi. PM üyelerine seslenen Özel, "Konserden, organize edilmeden önce haberimiz yoktu. Ebru Gündeş, Rıza Zarraf'ın eski eşi. Bu yüzden bu konser olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Polat

Lan sizde din ne iman nede vatan millet sevgisi var.Nede vicdan merhamet ve insanlık var.Allahdan korkmaz,kefereler.Bir şarkıcı parçasına 69 milyon hangi saikle verilir,zalimoglu zalimler.Allah CC sizleri kahretsin.Amin.

Türkiyem

Şü şarkıci olmamaliydi bu olmalıydı boyle aymazlik olmaz bu milledin halkın vergilerini kime sorubda car cur ediyorsunuz birde insanlar gecinemiyor halk ac yoksul diye yaykara yabıyorsunuz şrkiciya cazlkıciya davulcuya zurnaciya verdiğiniz havadan baralari halkın gecimi İcin kullansanız daha güzel olur bu halk bu millet her şeyi görüyor UYAN TÜRKİYEM İNSANİ GÖZÜN GÖRSÜN SİYASİLERİN YABDİĞİNİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23