• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemil Kılıç, Peygamberimiz'in (SAV) ırkını hadsizce hedef almıştı! Tepki gösterenleri 'vatan haini' ilan etti

Yeniakit Publisher
2022-05-15 01:00:00 - 2022-05-15 01:09:02
Cemil Kılıç, Peygamberimiz'in (SAV) ırkını hadsizce hedef almıştı! Tepki gösterenleri 'vatan haini' ilan etti

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in ırkını hadsizce hedef alıp, "Dinimiz ırkçılığı yasaklamıştır. Tabi Arap ırkçılığı hariç. O sevaptır." ifadelerini kullanan Cemil Kılıç, kendisine haddi aşan ifadeleri sebebi ile tepki gösterenleri "vatan haini" ilan etti.

 Yeniakit.com.tr 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın öncülük ettiği yabancı düşmanlığına, kendilerini kamuoyuna din adamı olarak sunan çevrelerden de destek geldi.

Her açıklaması ile yeni bir fitne tohumu eken Kemalistlerin umut ışığı ilahiyatçısı Cemil Kılıç, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) mensubu olduğu ırkı hadsizce hedef aldı.

Irkçılığı teşvik etti!

Yüce dinimiz İslam'ın kesin bir şekilde yasakladığı ırkçılığı teşvik eden Kılıç, "Dinimiz ırkçılığı yasaklamıştır. Tabi Arap ırkçılığı hariç. O sevaptır." diyerek mesajına gülme ikonu ekledi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tepki gösterenleri 'vatan haini' ilan etti!

Dini hassasiyeti olan kişilerin tepkisinden sonra bir mesaj daha paylaşan Kılıç, kendisine tepki gösterenleri vatan haini ilan etti:

Kılıç şunları söyledi:

İslam'ı, Arap dili, Arap yazısı ve Arap kültürü ile eşitleyenler İslam'a düşmanlık eden hainlerdir. Bunlar İslam maskesi takıp Arap milliyetçiliği yapanlardır. Arap milliyetçiliğine karşı çıkıp Türk dili ve kültürünü korumaya çalışanları hemen İslam düşmanlığıyla etiketliyorlar.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nazim Arat

Cemil Kilic ve türevleri ilk seçimde toplumda kac gram haysiyetli, inanirliklari oldukları belli olacak. Çukur siyasetci olduklarını gorecegiz.

Mücahit

Cemil Kılıç'ın yazdıklarına noktasına ve virgülüne kadar katılıyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23