• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can çekişen terör örgütü, bu kez kadınları sokağa çağırdı!

Yeniakit Publisher
2020-07-17 09:49:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Can çekişen terör örgütü, bu kez kadınları sokağa çağırdı!

TSK ve Milli İstihbarat Teşkilatı ile koordineli olarak devam eden nokta atışı sınır ötesi operasyonlarda terör örgütünün üst düzey sözde yöneticilerinin etkisiz hale getirilmesi, Kuzey Irak’ta Pençe Kartal ve Pençe Kaplan operasyonları, Suriye’de Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı ile gerçekleştirilen operasyonlarla büyük darbe alarak parçalanmaya devam eden PKK, çareyi yine sokak eylemlerinde arıyor.

Terör örgütünün yaptığı son çağrı, kadınlar olmak üzere çocuk ve yaşlıları da sokaklara davet ediyor. Sürekli kan ve gözyaşından beslenen terör örgütü, devam eden operasyonların durdurulması için de başta terör sevici Avrupa ülkelerinde gösteri ve yürüyüşler düzenleyerek algı yaratmaya çalışıyor.

Türk Devleti karşısında çaresiz kaldığını dile getiren PKK’nın siyasi kolu Avrupa Demokratik Kürdistanlılar Toplum Kongresi KCDK-E, medya organları aracılığı ile yaptıkları açıklamada, “Kadınlar Rojava’yı Savunuyor, Enternasyonalist Komün ve Rojava için Ayağa Kalk platformları olarak; sömürgeciliğe, faşizme, kadın kırımına, ekolojik yıkıma ve dünyanın her yerindeki bütün baskı biçimlerine karşı 18 ve 19 Temmuz’da küresel eylemlilik gerçekleştirilecektir” diyerek terör sevicileri sokağa davet etti.

Koronavirüs salgınının devam ettiği şu günlerde türlü bahanelerle sempatizanlarına eylem yaptıran teröristler, salgının yayılmasına ve taşınmasına da çanak tutuyor.

Batılı hamilerinden de yardım isteyen terör ağaları, Türkiye’nin başarıyla yürüttüğü terörle mücadelesini gölgelemeye çalışarak, “Bu saldırılar bölge halkları kadar dünya insanlığı için de büyük tehlikedir. İnsanlığın ortak değeri olan Rojava’yı savunmak ve sahiplenmek insanlık değerlerini sahiplenmektir.

KCDK-E olarak, enternasyonalist dostlarımızın öncülüğünde 18 ve 19 Temmuz’daki tüm dünyada gerçekleştirilecek Rojava devrimini kutlama ve sahiplenme eylemlerine katılarak ortak mücadeleyi yükseltmeye çağırıyoruz. Tüm insanlığı, kadın, çocuk, yaşlı, genç herkesi yürüyüş ve etkinliklere aktif katılmaya davet ediyoruz” ifadeleriyle eylem çağrısı yaptı.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Roy

Cehenneme kadar okumus var sizin gibi hainler bitmedi gitti

oflu

ula abd nin israil'in köpekleri zaten kürt kadınları partinizin kapısında nöbette.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23