• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu nasıl insanlık! Komşusunun köpeğini döverek öldürdü

Yeniakit Publisher
2021-01-25 16:06:00 -
Bu nasıl insanlık! Komşusunun köpeğini döverek öldürdü

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Arif Sevinç, bahçesine giren komşusunun köpeğini sopayla döverek öldürdü.

Vakfıkebir ilçesi Büyükliman Mahallesi’nde Ömercan Karkaç’ın 'Tony' isimli köpeği iddiaya göre 55 yaşındaki Arif Sevinç'in tavuklarının bulunduğu bahçesine girdi. Sevinç, bu sırada köpeğe sopayla saldırdı. Köpeği döven saldırgana mahalle sakinleri de tepki gösterdi.

Aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan köpek, veterinere götürülerek tedavi altına alındı. Ancak kanlar içerisinde kalan ve yürümekte zorluk çeken köpek, kurtarılamadı. Köpeğin sahibi Ömercan Karkaç, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

"Çok sayıda darbe vardı"

Veteriner Hakan Oruç, köpeğin kafasına çok sayıda darbe aldığını belirterek, "Sopayla vurduklarını söylüyorlar. Baş bölgesinde yaygın bir ödem söz konusu. Ödemler nedeniyle kafatasında kırık veya çatlak olup olmadığı net anlaşılamıyor. Ağzındaki kan darbelerden kaynaklı oluşmuş. Diş ve diş etlerinde darbeye bağlı zedelenmeler vardı" dedi.

Köpeği bahçesine girdiği için dövdüğünü söyleyen Arif Sevinç, "Tavuklarımı kurtarmak istedim. Köpeği ben çözmedim. Sahibi çözüp bırakıyor. Köpeğini idare edeceksin, kendi kendine bakacaksın. Benim bahçeme geçemez" diyerek kendini savundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

nasıl vicdan taşıyor bunu yapanlar insan olamaz mahluk bunlar. bunlar birde müsülümanız derler. gavur bunladan daha müslüman. en azından hayvanlara merhametlidirler. en ağır cezayı verin bu hayvana yapılanlara karşılık.

haberin yarısı bu

Hayvan hayvandır suçlanamaz. Ama hayvan sahipleri son derece dikkatli ve sorumlu olmak zorundadır. Sizce o köpek o bahçeye hal-hatır sormaya, ziyarete gitmiş olabilir mi? Hem Acaba bu kaçıncı girişi oldu ve önceki girişlerinde ne yapıtı? Onun tavukları da hayvandır. Acaba o adam köpek sahibini daha önce uyarmış mı? Soru çok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23