• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BMW 2 Serisi Gran Coupé Türkiye’de

Yeniakit Publisher
2020-02-24 12:00:00 -
BMW 2 Serisi Gran Coupé Türkiye’de

BMW’nin kompakt segmentteki en yeni temsilcisi BMW 2 Serisi Gran Coupé Türkiye’de ilk kez İstanbul, İzmir ve Ankara’da sergileniyor.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin kompakt segmentteki en yeni temsilcisi BMW 2 Serisi Gran Coupé Türkiye’de ilk kez İstanbul, İzmir ve Ankara’da sergileniyor. Mart ayının ikinci yarısında yollara çıkması beklenen BMW 2 Serisi Gran Coupé, 1 Mart tarihine kadar İstanbul-İstinye Park, İzmir-Hilltown Karşıyaka ve Ankara-Panora AVM’de meraklılarıyla buluşuyor.

Premium hissi üst seviyede

BMW dinamizmini duygulara hitap eden bir tasarım ile birleştiren, 4 kapılı coupé formu ve sportif sürüş özellikleriyle kendi segmentinde rekabete yeni bir boyut katmaya hazırlanan BMW 2 Serisi Gran Coupé’de 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri yer alıyor.

BMW 2 Serisi Gran Coupé’nin öne çıkan özellikleri arasında; dinamik olarak gerilmiş siluet, çerçevesiz kapı camları ve bagaj kapağının ortasına kadar uzanan stop lambaları dikkat çekiyor. BMW 2 Serisi Gran Coupé, yüksek çözünürlüğe sahip dijital göstergeleri ve sportif direksiyonu ile iç mekanda sunduğu premium hissini en üst seviyeye çıkarıyor.

2020 Range Rover Evoque’ye ilk ödül

Bu arada Land Rover’ın premium kompakt SUV’u Yeni Range Rover Evoque, 100.000’den fazla dergi okuyucusunun oyladığı anketin ardından Auto Motor & Sport Best Cars Ödüllerinde En İyi Kompakt SUV ve Off-Road Aracı seçildi. Yeni Range Rover Evoque’un sunduğu göz alıcı detaylar, modern tasarım unsurları ile sürdürülebilir, yenilikçi teknolojileri bu prestijli ödülü kazanmasında etkili oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23