• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir coin asırlık devleri solladı

Yeniakit Publisher
2021-04-21 05:30:00 -
Bir coin asırlık devleri solladı

Espriyle hayat bulan kripto para birimi Dogecoin dünya devlerinin arasına girdi. 50 milyar doları bulan Dogecoin'in değeri Ford Motor Co. ve Kraft Heinz Co.'nun piyasa değerini bile geride bıraktı.

CoinMarketCap.com'a göre, geçen hafta yüzde 400'lük bir artışın ardından, tüm dünyada dolaşan Dogecoin'lerin toplam değeri yaklaşık 50 milyar dolara ulaştı.

Bloomberg'in haberine göre söz konusu veriler Dogecoin'i kendisinden daha büyük markalar olan Ford Motor Co. ve Kraft Heinz Co.'nun piyasa değerinden daha büyük ve neredeyse Twitter'a eşit olmasını sağladı.


Dogecoin, Ford Motor Co. ve Kraft Heinz Co.'nun piyasa değerini aştı

Özellikle sosyal medya kullanıcılarının #DogeDay hashtagi ile yaptığı '20 Nisan Dünya Doge günü' paylaşımlarıyla Dogecoin son zamanlarda yükselişe geçti.

Kripto para birimi Dogecoin, Tesla ve SpaceX CEO'su milyarder girişimci Elon Musk'ın tweetininin ardından yüzde yüzden fazla artarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

En sonunda balon gibi sönmesinler

Fotoğraflarda hep altın gibi parıldayan metal bir para var ama yok aslında böyle madeni bir şey ,ortada elle tutulur ne var ki bu kadar artıyor bir hafta sonra on katı artacağını bilsem bir kuruşluk almam....

mehmet

kolay para kazanmak isteyenleri söyüşleyecekler yani kandıracaklar birde bunlar ne üretiyor bana söyleyin halkıma diyorum bedava peynir fare kapanında olur..[demedi demee ibrahim]
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23