• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başakşehir sağlam adımlarla ilerliyor… Kartal’a büyük şok!

Yeniakit Publisher
2018-03-18 21:09:00 -
Başakşehir sağlam adımlarla ilerliyor… Kartal’a büyük şok!

Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek zirve yarışında kritik bir galibiyet elde etti. Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir puanını 53'e yükseltip 54 puanı bulunan lider Galatasaray ile puan farkını 1'e indirirken, Beşiktaş 50 puanda ve üçüncü sırada kaldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 28. dakikada Elia kaydetti. Medipol Başakşehir'de 62. dakikada Junior Caiçara kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

ARDA TURAN BU HAFTA DA YOK

Medipol Başakşehir'in devre arasında Barcelona'dan transfer ettiği Arda Turan, Beşiktaş maçının kadrosunda da yer almadı.

Sakatlığı süren Arda, Gençlerbirliği, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarının ardından Beşiktaş mücadelesinde de takımını yalnız bıraktı.

EMRE BELÖZOĞLU BİR ÖNEMLİ MAÇI DAHA KAÇIRDI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Medipol Başakşehir'de kart cezalısı Emre Belözoğlu, ligin ilk yarısındaki Galatasaray ve ikinci devresindeki Fenerbahçe maçından sonra Beşiktaş karşılaşmasında da forma giyemedi. Turuncu-lacivertli takımın 5-1 kazandığı Galatasaray mücadelesinde sakatlığı, 2-0 kaybettiği Fenerbahçe maçında da cezası nedeniyle forma giyemeyen Emre, Beşiktaş karşısında da cezası sebebiyle takımındaki yerini alamadı.

Şenol Güneş, Fenerbahçe ile oynanan kupa mücadelesinde ayak parmağı kırılan Pepe'yi ise riske etmedi. Hafta ortasında sakatlığının kısmen geçtiği ve özel bir ayakkabıyla oynayabileceği düşülen Pepe, Medipol Başakşehir karşılaşmasında maç kadrosuna dahil edilmedi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE 3, BEŞİKTAŞ'TA 6 İSİM SARI KART SINIRINDA

Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı haftalar itibarıyla iki takımda da sarı kart sınırındaki oyuncular dikkat çekiyor. Konuk Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Adriano, Medel, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart görmesi halinde 27'nci haftada Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

Medipol Başakşehir'de ise Gael Clichy, Junior Caiçara ve Mahmut Tekdemir, Beşiktaş karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde 27'nci haftada deplasmanda oynayacakları Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR TRİBÜNÜNDE ÇANAKKALE KOREOGRAFİSİ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde oynanan karşılaşmada Başakşehir tribünlerinde koreografi yapıldı. Türkiye haritası şeklinde açılan Türk Bayrağı'nın üzerine Medipol Başakşehirli oyuncuların asker selamı verdiği koreografide Seyit Onbaşı'nın mermisini kaldırdığı an simgelenirken, koreografinin diğer kısmında ise Çanakkale'de küçük yaşta şehit olmuş askerlere yer verildi. Bu arada, iki takım da sahaya çıktıkları sırada oyuncularla birlikte olan çocuklar, askeri üniforma ile sahaya çıktı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir, kendisiyle aynı puanı paylaşan Beşiktaş'ı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayan mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor. Halil Mutlu Meler'in yönettiği karşılaşmanın yadımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu üstleniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23