• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakanlık devreye girdi! Akit TV, İBB’nin göz yumduğu kaçak villada

Yeniakit Publisher
2024-08-23 14:22:00 -

Akit TV Muhabiri Serkan Okur, CHP'li İBB'nin göz yumduğu Boğaz'ın göz bebeği Vaniköy'deki kaçak inşaata ilişkin son durumu anlattı.

İstanbul Boğazı'nda, Üsküdar Vaniköy sırtlarında inşa edilen bir villa Türkiye'nin gündemine oturdu. Bölgedeki imar yetkisinin CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne ait olduğu öğrenildi.

İnşaat çalışmasının İstanbul Büyükşehir Belediyesinin izni ile başlatıldığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine bakanlık yetkililerinin de söz konusu inşaatta incelemelerde bulunduğu kaydedildi.

Vaniköy'ün sırtına saplanan bu villa için verilen inşaat izninin ne karşılığında olduğu gibi sahibinin kim olduğu da ayrı bir soru işareti.

Üsküdar Vaniköy'de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki izinsiz yapılan inşaattaki inceleme sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerince inşaatın mühürleneceği belirtildi.

Akit TV görüntüledi

İki gündür olay yerinden gelişmeleri aktaran Akit TV, bugün de kaçak inşaat alanını görüntüledi. Akit TV Muhabiri Serkan Okur, inşaata ilişkin son durumu anlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

Sahibi çıktı ruhsatını gösterdi, ne kaçağı?

Vatan

Herşey çok güzel olacak dediler ballı kaymaklı işler harika ne diyordu Ekrem imam oğlu İstanbul nimet nimet nedense kendi nimetten faydalanıyor halk yok kartal belediyesi iki gün oldu çöpleri toplamıyor mahalle sokakları çöpten geçilmiyor çöp arabaların üstünde yazıyor temiz bir kartal için çalışıyoruz çalişmak buysa vay halimize dört ay olmuş işçilerin maaşları ödenmemiş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23