• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Koca'dan aşı randevusu çağrısı

Yeniakit Publisher
2021-07-07 01:06:00 -
Bakan Koca'dan aşı randevusu çağrısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte 863 bin 433 doz aşı yapıldığını belirterek aşı randevusu alınması çağrısında bulundu.

Bakan Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, son 24 saatte 863 bin 433 doz koronavirüs aşısı uygulandığını duyurdu.

Bakan paylaşımında, "Yarın randevu alın, koronavirüse karşı şartları siz de lehinize çevirin" diyerek vatandaşlara çağrı yaptı.

Toplam doz 55 milyon sınırında

Sağlık Bakanlığının Türkiye'nin Aşı Tablosu haritasına göre, Toplam yapılan aşı dozu sayısı 54 milyon 618 bin 378 oldu.

Birinci doz aşısını olanların sayısı 36 milyon 611 bin 160, ikinci doz olanların sayısı ise 16 milyon 60 bin 537 oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dogrucu

Dunyada kim 3. Doz vuruluyorda bizim milletimize vurmaya kalkıyorsunuz. Aşı olana kadar 4 ölü veren Mogolistan aşıya başladıgından berı yüzlerce ölü verdi. Bu millet denek değil haddinizi bilin ! Yüreğin varsa yayınla bunu akit

oktay4222

eşim ve ben 3 ay önce korona olduk. hastalığı hafif atlatmamıza rağmen 1 ay sonra eşimde ve bende farklı artçı rahatsızlıklar çıktı. Doktor doktor dolaştık... Ama ne kötü bir şeydir çıktı ne de tamamen bit sonuç. Sıkışan doktor " koronadandır" deyi çıkıyoruz işine içinden. Şimdi bu şartlarda ben nasıl güvenipte aşk olayım. Ya aşının yan tesirleri bu rahatsızlıklarımızı da körüklerse. Devlet hastanesi en basit muayene de en yakın randevuyu 15-20 gün sonraya veriyor. Özel hastaneler adamın CANINA okuyor. Sayın Bakan herşeyi güllük gülistanlıkmış gibi anlatıyor ama işin rengi öylesine değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23