• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Berat Albayrak'a yapılan istifa çağrısına Mahir Ünal'dan cevap

Yeniakit Publisher
2020-08-07 00:20:00 -
Bakan Berat Albayrak'a yapılan istifa çağrısına Mahir Ünal'dan cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için sosyal medyadan istifa çağrısı yapanlara tepki göstererek "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz." ifadelerini kullandı.

Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz. Türkiye'nin önü açıktır. BeratAlbayrakınYanındayız."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

saddi maddi

kusura bakma, ben kurulduğundan beri AKP ye oy verdim. Berat yüüzünden artık vermeyeceğim. Ülkeyi mahvetti. Reis onu seçmekle büyük hata yaptı.

İnebollu kapoirta kazim

Ekonomik gostrgeler ucusta doru diyo ulkje bu detece ucmamiusti , damadulje batiran sayesinde bole bolluk gorulmedi ,,,sefalet karanlik kasvet umutsduzluk yeni akp parti rwejiminin alameti farikasi oldu ,,borsada devlet taban yapti dunyada ornegi yok emlak gyo varlikfonu oncu ucussu olcakti cokuyscu oldu dip taban yapmak ne demek ,,tam batis diyo yani buda ekonomik gosterge diyo doru borsada devlet taban oldu emlakgyo bundan iti gostergermi oluyr ,,,buyuj felaket ,,birtek a grubu hani albayraklara vakifbank hediyesi bi alana bi bedava ,,,bi o diyo ucuyoz bide bu diyo ucuyomysuz ,,borsaadas taban yapmis devlet bu ucuyoz diyo
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23