• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan, Ermenistan'ı "son kez uyardı"

Yeniakit Publisher
2020-09-28 08:12:00 -
Azerbaycan, Ermenistan'ı "son kez uyardı"

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Ermenistan'ı son kez uyarıyoruz. Biz de önlem almak için karşılık vereceğiz." uyarısında bulundu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sivil bölgeleri hedef alarak ateş açmaya devam eden Ermenistan'a uyarıda bulundu.

Dün sabah saatlerinde Ermenistan'ın sivil yerleşim yerlerine yönelik düzenlediği saldırı sonucu Azerbaycan'ın haklı olarak başlattığı karşı saldırıda birçok köy işgalden kurtulurken, Ermeni ordusuna da ağır kayıplar verdirildi. Dün Azerbaycan tarafından verilen karşı saldırılarda Ermenistan'ın birçok zırhlısı imha edildi.

"Ermenistan'ı son kez uyarıyoruz"

Azerbaycan Savunma Bakanlığı da Ermenistan'ı son kez uyardıklarını belirten bir açıklamada bulundu. Ermenistan ordusunun sabah saatlerinden itibaren Terter şehrine açtığı belirtilen açıklamada, "Ermenistan'ı son kez uyarıyoruz. Biz de önlem almak için karşılık vereceğiz." ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CHP li vekil Azerbaycan da ne işimiz var?

Dünya da Sol demek sığınmacı yanlısı demektir Anti emperyalist demektir.! Bizde ki bu örümcek kafalı gerici laikçi yobaz Faşist solcu görünümlü emperyalist kapatması ateist yobaz özentileri.. Kim..? Türkiye nin Düşmanı kimse onun yanında olmak ve şartsız destekleme vazifesi verilen piyonlar güruhu... Her yerde söylüyorum Osmanlı yıda chp yani ittihat terakki yıkmıştır on senede koca devleti bozuk para gibi harcayan jön salaklar ve ittihat gafiller cemiyeti dir

Ulvi

Bu gün yeni bir gün Cancağızım.Artık yeni bir şeyler söylemek lazım.Ne uyarısı?Senin ilk 24 saatte onlarca köyü kurtarmanız gerekiyordu.Sallana sallana hiç kimse size toprak vermez.Hala uyarılarla zaman kaybediyorsunuz.Islık çalarak ,göğe bakarak Ermeniler topraklarınızdan çekilmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23