• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Asiltürk, Cumhurbaşkanı ile iftar yaptı: Ali Aktaş, Saadet'in yakasından düşeceğini duyurdu!

Yeniakit Publisher
2021-04-22 17:00:00 - 2021-04-22 17:26:06
Asiltürk, Cumhurbaşkanı ile iftar yaptı: Ali Aktaş, Saadet'in yakasından düşeceğini duyurdu!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürkün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iftar yapması, Saadetli bazı isimleri yine fena gerdi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbalkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte iftar yaptı.

'Kendi hesabıma yeni bir yol açmaya karar verdim'

Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iftar yapması, Saadet'in içindeki bazı isimleri fena gerdi. Oğuzhan Asiltürk'ün daha önce 'O kim ki?' diyerek yaptığı yorumlarına sert çıktığı Ali Aktaş, twitter hesabından paylaşımda bulundu. Aktaş, kendisine yeni bir yol çizeceğini belirterek, "Asiltürk'ün Saadet'i saraya eklemleme çabası karşısında kendi hesabıma 'yeni bir yol' açmaya karar verdim. Mevcut düzeneğin bu açık pazarlık karşısında net bir tavır ortaya koyamamasını da yadırgıyorum. Saraya teslim olmak yok; yolumuzu tırnaklarımızla kazıya kazıya açacağız." dedi.

'Ali Aktaş kim ki?

Ali Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Asiltürk'ü ziyaretinden sonra da benzer tepkileri vermiş, Asiltürk ise 'Ali Aktaş kim ki?' diyerek Aktaş'ın Saadet Partisi adına söz söyleme hakkı olmadığını söylemişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KIYMETİ KENDİNDEN 

CİĞERİ BEŞPARA ETMEYEN BİRİ SAADETİN YAKASINDAN DÜŞECEĞİM DEMİŞ.SAHİ SEN KİMSİN Kİ.

Misafir

Konya'da Asiltürk'e çok büyük tepki var. Partiden ihraç edilmesi isteniyor, aksi halde Saadet'i sandıkta gömmeye karar vermişler ve Gelecek Partisi'ne yöneleceklermiş. Saadet, Cumhur İttifakına katılırsa seçmen dağılır, yok olur. Seçmen Cumhur'a katılmaz, Saadet'i bırakır. Saadet de %0.1 oy alır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23