• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Antalyalı gençlerin ölüm nedeni 'selfie' değilmiş

Yeniakit Publisher
2015-12-22 09:35:00 -
Antalyalı gençlerin ölüm nedeni 'selfie' değilmiş

Antalya'da asfalt üzerine yatıp selfie çekmeye çalışan iki gencin kamyon altında kalarak öldüğü açıklanmıştı.

Antalya dün güne korkunç bir kazahaberiyle uyandı. Olay önceki gece 21.00 sıralarında havalimanı yolunda yaşandı. Düden Park’taki pistte kaykay yapmak için kiraladıkları otomobille Antalya’ya gidenAlanyalı 5 genç, akşam saatlerinde dönüş için yola çıktı.

İddiaya göre, havalimanı yolunda otomobili yol kenarına park ederek inip kalkan uçakları izlemeye başlayan gençler, alkol aldıktan sonra karanlık olan tali yolda asfalta uzanarak selfie çekmeye çalıştı.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Bu sırada gençlerden lise öğrencisi 17 yaşındaki Muhammet Bozkurt ile 19 yaşındaki Çağlar Savaşcı, U.Ü.’nün (27) kullandığı kamyonetin altında kalarak feci şekilde hayatlarını kaybetti.

3 arkadaşları ise kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Otopsileri tamamlanan 2 gencin cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak, Cikcilli Mahallesi Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

‘TUVALET İÇİN DURDUK’

Ölen gençlerle birlikte olan Mert Aytemur ise gözyaşları içinde olayı şöyle anlattı: “Tuvalet ihtiyacı için yol kenarında durduk. 3 kişi yolun sağ tarafına geçtik. Ölen 2 arkadaşımız yolun solundaydı. Bir ses duyduk. Dönüp baktığımızda kazayı gördük. Biz selfie çektiklerini görmedik.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23