• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ampute Milli Takımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Yeniakit Publisher
2017-11-14 12:43:48 -
Ampute Milli Takımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genele Sekreteri İlhan Bayram, Ampute milli takım futbolcularının da yer aldığı Türk Silahlı Kuvvetleri Ampute Futbol Kulübü sporcularını ağırladı.

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı futbolcularının da yer aldığı Türk Silahlı Kuvvetleri Ampute Futbol Kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı ziyaret etti. Ziyarette futbolcular Avrupa Şampiyonluğuna giden anılarını Genel Sekreter İlhan Bayram’la paylaştı. Genel Sekreter İlhan Bayram, “Gerçekten bir vatandaş olarak hepinizle çok gurur duyduk. Hem duygulandık hem gururlandık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Türk halkının bu tür sevinçlere ihtiyacı var” dedi.

Genel Sekreter Bayram, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok farklı alanlarda engellilerimiz ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Sportif olarak Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübünde, engelli vatandaşlarımızı farklı branştaki sporlarla tanıştırarak, spor yapmalarına olanak sağlıyoruz. Maalesef bu tür vatandaşlarımız içine kapanıyor. Evden ya kendisi çıkamıyor, ya da ailesi çıkarmıyor. Ekiplerimiz bununla ilgili geniş taramalar yaparak bu insanlarımızı tekrar hayata kazandırma adına çalışmalar gerçekleştiriyor. İçine kapanan, hayata küsen onlarca kişiyi spor sayesinde hayata tekrar kazandırdık. Bununla birlikte Engelli ferdi branşlarda dünya başta olmak üzere Avrupa ve Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız var. Bu sporcularımızla da gurur duyuyoruz.” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23