• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altay - Giresunspor maçının ardından

Yeniakit Publisher
2019-12-29 22:12:29 -
Altay - Giresunspor maçının ardından

TFF 1.

TFF 1. Lig’in 17. haftasında Altay’ın Giresunspor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik adamları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Altay Teknik Direktörü Ali Tandoğan, maçın çok zor geçeceğini bildiklerini söyleyerek, "Deplasmanlarda iyi oynayan ve zor rakipleri de yenmiş bir takımla oynadık. Tek düşüncemiz galip gelmekti. Oyunun farklı zamanlarını değerlendireceğiz süreçte kırmızı kart gördük. Bana göre o pozisyona sarı kart verilebilirdi. Her yapılan müdahaleyi iyi analiz etmek lazım. Oyuncumuza dirsek geldi ama onun da çok iyi değerlendirilmesi gerekiyordu. Bizim mazeret uydurmamamız gerekiyor. Bu maçta alınan 1 puan kötü görünse de bazı şeylerin başlangıcıdır. Oyuncularım 3 haftadır çok iyi mücadele ediyorlar. Devre arası kampından inşallah eksiklerimizi tamamlayacağız. Oyuncularıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kutlu: "Ortaya koyduğumuz futbol ve mücadeleyle 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Göreve başlamıştım ve 1 puanla moral motivasyonu düşük bir takım vardı. Bugün itibariyle ilk yarının sonuçlanmasıyla 21 puanı aşan bir takımımız var. Futbolun gerekliliklerini yerine getiren bir takım görüyorum. Bugünkü maçta oyun 11’e 11’ken de 11’e 10 durumdayken de pozisyon üreten, oyun anlamında ortaya iyi şeyler koyan bir takımımız vardı. İlk yarıda özellikle iki tane direkten dönen topumuz vardı. Ahmet İlhan’ın pozisyonunu golle sonuçlandırabilseydik belki ikinci yarıya daha farklı başlayacaktık. Altay, 10 kişi kaldıktan sonra doğal olarak defans yaptı. Bu durumda biz pozisyona üretmekte biraz sıkıntı yaşadık. Buna rağmen 1 penaltımız ve çizgiyi geçen bir pozisyonumuz vardı. Çizgiyi geçtiğini söylüyor herkes, biz de öyle görmüştük. Deplasman 1 puan iyi gibi gözüküyor ama oyunun genelinde ortaya koyduğumuz futbol ve mücadeleyle 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında inşallah istediklerini daha çok yerine getiren ve üst sıraları zorlayan bir Giresunspor göreceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23