• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
10
Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

2020-09-26 14:58:48
Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini değerlendirdi. FETÖ bülteni Taraf’ın 26 Eylül 2012 tarihinde “Köşk’te Gül olsun: % 51, Erdoğan olsun % 23” başlıklı haberini değerlendiren Karahasanoğlu, “Bu manşeti attıkları gün, Taraf’ın ve FETÖ’nün ne planlar yaptığını bilmeli idik.. Erdoğan yerine Gül’e destek verildiğini anlamalı idik. Ama iş işten geçmiş değil. Eğer Abdullah Gül’ü, bugünden sonra, kim Erdoğan yerine oturtmak istiyorsa, işte o FETÖ’cüdür. FETÖ’nün gazetesinin 2012’de attığı manşeti hayata geçirmek istiyordur.. Haa, millette böyle bir destek, Gül için var mı? Yok. Tabii ki Gül, Erdoğan’a karşı kazanamaz. Ama önemli olan, bunların niyetinin ortaya çıkması.. Kimlerin FETÖ’nün değirmenine su taşıdığının ortaya çıkması..” dedi.

#1
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

SÖZCÜ, 26 Eylül 2012: “MİLLET KAN AĞLIYOR DEVLET KONUŞUYOR” Kemalist Sözcü, yılların birikimi sonucu, hatta devlete, TSK’ya sızan FETÖ’cülerin hainliği sonucu hemen her gün şehid verdiğimiz yıllarda, AK parti iktidarını devirmek, ama bu hainliklere imza atan FETÖ’cülerin yine devlette kalmaya devam etmeleri için bu başlığı atmış. Millet sabretti, artık o PKK bitme noktasına geldi. Veee, o sabrın sonunda bugün devlet öyle güçlü ki, 2014’de Türkiye’yi birbirine katan olayların talimatını veren siyasiler bile, dün itibari ile gözaltına alınmaya başlandı. Oysa Kemalist Sözcü yukarıdaki manşetinde “kaşeleşmiş sözler” diyordu. O “kaşeleşmiş sözler”e bakın, bugün hepsi teker teker gerçekleşiyor. Örgüte destek veren herkes, bugün hesap veriyor..

#2
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

TARAF, 26 Eylül 2012: “KÖŞK’TE GÜL OLSUN: % 51, ERDOĞAN OLSUN % 23” Bu manşeti attıkları gün, Taraf’ın ve FETÖ’nün ne planlar yaptığını bilmeli idik.. Erdoğan yerine Gül’e destek verildiğini anlamalı idik. Ama iş işten geçmiş değil. Eğer Abdullah Gül’ü, bugünden sonra, kim Erdoğan yerine oturtmak istiyorsa, işte o FETÖ’cüdür. FETÖ’nün gazetesinin 2012’de attığı manşeti hayata geçirmek istiyordur.. Haa, millette böyle bir destek, Gül için var mı? Yok. Tabii ki Gül, Erdoğan’a karşı kazanamaz. Ama önemli olan, bunların niyetinin ortaya çıkması.. Kimlerin FETÖ’nün değirmenine su taşıdığının ortaya çıkması..

#3
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

SÖZCÜ, 26 Eylül 2013: “AÇILIM DELİĞİ” Tayyip Erdoğan çok büyük bir riske girerek, açılım sürecini başlatmış. Bugün PKK’lısı ile, HDP’lisi ile, teröre küçücük destek veren herkesin tepesine balyozu indirme noktasında devletin haklılığı aşamasına geçilmesi için büyük bir riskli yola girmiş.. O riskli yolda terör örgütü ve destekçileri hainlikten vazgeçmemiş, açılım sürecini bozmuşlar. Ve Sözcü’nün manşetine taşıdığı kaçmak için açılan o delikler, bugün artık PKK’lı teröristlerle doldurulduğu gibi, yanlarına siyasetteki uzantıları da dünkü gözaltılarla birlikte itibari ile sokulmaya başlanmış.. Ciyaklama yine Sözcü’den geliyor.. Ciyaklama CHP’den geliyor. Yakındır, İyi Parti’den bile gelecek.. Bekleyip görelim.. Sözcü’nün ikinci haberinde ise, yakalanan PKK’lı teröristlerin yargı tarafından serbest bırakıldığı belirtilip, sorumlusu olarak Adalet Bakanı Sadullah Ergin gösteriliyor. Bugün o Ergin nerede? Ali Babacan’ın yanında.. Sözcü nerede? Ergin ve Babacan’ın yanında..

#4
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

TARAF, 26 Eylül 2013: “KOÇ’A 200 KİŞİLİK MÜFETTİŞ ORDUSU” Kimin eli kimin cebinde, görüyor musunuz? Koç, Türkçe Olimpiyatlarına, boşuna mı sponsor olmuş? FETÖ ile boşuna mı, binbir saygı hitapları eşliğinde ananas muhabbeti yapmış.. Koç holding için müfettişler denetime gittiğinde, FETÖ’nün Taraf gazetesi avukatlığına soyunuyor. Maskeleri indiren manşet, işte karşınızda: “Gezi eylemleriyle hükümetin açık hedefi haline gelen Koç Grubu’nun üç şirketini incelemek için, Türkiye tarihinin en büyük Maliye ekibi kuruldu.” Bu, Taraf’ın yorumu. Biz de konuyu şöyle yorumlayalım: “FETÖ, Koç’un ölümüne avukatlığına soyundu!” Taraf’ın tepesindeki, “Tünelin toprağını belediyeye taşıtmışlar” başlığı da ilginç. O Bingöl ve benzeri HDP’li belediyelere desteğe kim gitmişti? CHP’li Ekrem İmamoğlu.. HDP’li belediye, PKK’lıların kaçırılmasına yardım etsin. Ekrem de, o belediyelere gidip, yardım etsin.. İlişki böylesine ilkesiz, böylesine haince..

#5
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

SÖZCÜ, 26 Eylül 2014: “PKK RESMİ GEÇİT YAPTI, ASKER-POLİS BİRLİKTE SEYRETTİ” Bu manşetin arka planı ile ilgili tek kelime etmeye gerek yok. Söyleyeceğim şu: Dün o fotoğraflarla kışla önünden geçenlerin hepsi derdest edildi. Hatta dün başlatılan operasyonla PKK’ya yardım eden HDP’liler de derdest edildi. Şimdi resmi geçit sırası devlette.. Şimdi seyir sırası, Sözcü’de, CHP’de, HDP’de, İyi Parti’de, SP’de, Gelecek Partisi’nde, Deva Partisi’nde.. Sözcü’nün birinci sayfasındaki imam hatiplileri tahkir eden karikatür, bunların din karşıtlığını da tescilleyen bir belge. O karikatürü çizen ahlaksız adam öldü ise cenaze namazını acaba kim kıldırdı. Ölmedi ise, kim kıldıracak? Bir İmam hatipli değil mi?

#6
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

CUMHURİYET, 26 Eylül 2014: “KARA LİSTEDE TÜRKİYE İZİ” Günlük haberlerde algı oluşturabilirsiniz. Bir günlüğüne, okuyucu kafasında “acaba” sorusuna sebeb olabilirsiniz. Bugün sorayım, Türkiye’nin IŞİD ile küçücük bir bağı olduğuna inanan bir tane akıl sahibi insan çıkabilir mi? Çıkmaz. Akma bu alçakca iftirayı, bu hainliği, daha doğrusu FETÖ’nün Erdoğan’ı devirmek için attığı iftirayı, kemalist geçinen Cumhuriyet gazetesi manşetine taşıyabildi. Yazıklar olsun bu iftirayı manşetine taşıyanlara.. Yazıklar olsun bu iftira içerikli manşetin hesabını sormayan savcılara..

#7
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

BUGÜN, 26 Eylül 2015: “ESAT ÇIPLAK: BELLİ BİR GRUBA LİNÇ GİRİŞİMİ UYGULANIYOR” MHP’den RTÜK üyesi seçilen Esat Çıplak, FETÖ’nün Bugün gazetesinde, FETÖ terör örgütünün medya organlarına böyle sahip çıkmış: “Belli bir gruba linç girişimi uygulanıyor” yazıklan olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.. Bu MHP’li RTÜK üyesi, Akit hakkında CHP’lilerin, HDP’lilerin getirdikleri dosyaların hemen hepsinde, ceza verilmesini isterken, bakın CIA’nin kucağına oturan FETÖ’cü televizyonlar için nasıl kol kanat olmuş.. Akit röportaj yapmak istediğinde köşe bucak kaçanları görün, CIA’nin gazetesine nasıl başköşeye konuk olmuşlar.. Ve o Esat Çıplak, bugün dahi hala, RTÜK’te üye! Yazıklar olsun, binlerce defa yazıklar olsun.. FETÖ’ye diz çöktürülürken, o hainlere destek çıkanlar, bugün FETÖ’ye diz çöktürenlere ceza veriyorlar.. Binlerce defa yazıklar olsun..

#8
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

CUMHURİYET, 26 Eylül 2015: “AK PARTİ’YE DİN ELDEN GİTTİ” Levent Gültekin isimli, dindar geçinip savruldukça savrulan, en sonunda Cumhuriyet gazetesinde sürmanşete konuk edilen, mücahit olacak iken müteahhitliğe soyunan ukala, bakın neler yumurtlamış: AK Parti ile din elden gitti. AK Parti giderse, artık dindarlık üzerinden siyaset yapan bir hareket 50 yıl, 100 yıl iktidara gelemez.” Bu kadar öngörüsüz, işkembeden sallayan tipler, bunlar.. Bugün bu söylenilenin tam aksi öyle perçinlendi ki, CHP mümkünü yok, iktidara tek başıma gelemem dedi.. AK Parti’den ayrılan dindar kılıklı adamlarla birlikte hareket ederek iktidara gelebilmenin hesaplarını yapıyor. Nerede ise CHP aday çıkaramıyor, AK Parti’den ayrılan Abdullah Gül’ü cumhurbaşkanı adayı yapmaya hazırlanıyor. Müteahhiti Gültekin ise, yanlış arsa almanın iflasını yaşıyor..

#9
Foto - Ali İhsan Karahasanoğlu geçmiş 26 Eylüllerdeki gazete manşetlerini yorumladı

CUMHURİYET, 26 Eylül 2016: “SARRAF’IN AVUKATI” Uzatmasam, beni mazur görür müsünüz.. Erdoğan’a, “Sarraf’ın avukatı” diyen Cumhuriyet gazetesine, “ABD’nin avukatı” desem, “FETÖ’nün avukatı” desem, her şey izah edilmiş olmaz mı!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23