• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener rüşvetçi başkanın oğlunun nikahında bakın ne demiş!

Yeniakit Publisher
2023-03-18 18:42:00 - 2023-03-18 18:43:06

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rüşvet ve yolsuzluk suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i dün gizlice ziyaret etti. Akşener'in geçtiğimiz yıl da rüşvetçi başkanın oğlunun nikah şahitliğini yaptığı ve "İnşallah Atatürk ilke ve değerlerini bilen inanan onu uygulayan evlatlar yetiştirirsiniz" dediği ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i geçtiğimiz gün gizlice ziyaret etti.

Özel izinle cezaevine giren Akşener, 35 dakika Ünal Çetin ile görüşürken, ziyaretin nedeninin Çetin'in birinci sıra milletvekili yapılmak istenmesi olduğu ileri sürüldü.

Rüşvetçi başkanın oğlunun nikah şahidi oldu

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, geçtiğimiz yıl oğlu Batuhan ile gelini Cansu Tatar'ın nikahını kıymıştı. Çiftin nikah şahitliğini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP'li Muharrem Erkek yaptı.

Ünal Çetin'in oğlu Batuhan Çetin'in nikah şahidi olan Akşener burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemize, devletimize, cumhuriyetimize, dinimize uygun evlatlar yetiştirirsiniz. İnşallah Atatürk ilke ve değerlerini bilen inanan onu uygulayan evlatlar yetiştirirsiniz. Çok mutlu olursunuz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

erdinç aysen

Rüşvetçi Başkan yazmışsınız.Mahkeme kararı henüz belli değil.Ortada sadece suçlama var.

Aga

Bu ...lerden hersey beklenir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23