• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Polatlı 7. Olağan İlçe Kongresi

Yeniakit Publisher
2020-10-17 17:43:14 -
AK Parti Polatlı 7. Olağan İlçe Kongresi

Tek aday olan mevcut başkan Aysel Demir yeniden ilçe başkanlığına seçildi - AK Parti Genel Merkez Ankara Koordinatörü Ayşe Keşir: - "Kıbrıs'tan Azerbaycan'a, Kafkaslardan Afrika'ya, Türk Cumhuriyetlerine kadar Türkiye'nin izi, sesi var. Unutmayın Türkiye, Türkiye'den büyüktür"

ANKARA (AA) - AK Parti Polatlı 7. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığı için tek aday olan mevcut başkan Aysel Demir yeniden seçildi.

Polatlı'da gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Merkez Ankara Koordinatörü ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan katıldı.

Keşir, kongrede seçim öncesi yaptığı konuşmada, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile "one minute" diye başlayan ve "Dünya 5'ten büyüktür" diye devam eden dik bir duruşun ve tarihten alınan gücün hatırlandığı bir dönemin yaşandığını söyledi.

Keşir, "Biz bu dönemi özellikle 15 Temmuz'dan sonra Cumhur İttifakı ile beraber kale gibi sağlamlaştırdık. Kıbrıs'tan Azerbaycan'a, Kafkaslar'dan Afrika'ya, Türk Cumhuriyetlerine kadar Türkiye'nin izi, sesi var. Unutmayın Türkiye, Türkiye'den büyüktür." dedi.

Gezi olaylarına değinen Keşir, "2013 yılı Mayıs ayına dikkati çekmek istiyorum. O ay Türkiye IMF'ye son taksidini ödedi, 3. ve Çanakkale köprülerinin görüşmeleri, 3. havalimanın sözleşmeleri yapıldı. Ve o ay Gezi olayları patladı. Sokaktaki herhangi birine sorun bu bir tesadüf olabilir mi? İmkanı yok." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

- "Bizim için 'Bakü' demek, 'Ankara' demek"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da teşkilat ve üye çalışmalarına değindi.

Salgınla birlikte ara verilen kongre çalışmalarının yeniden başladığını ifade eden Özcan, yarın da Gölbaşı ve Keçiören ilçe kongrelerinin yapılacağını kaydetti.

Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarıyla ilgili Özcan, "Ermenistan'ın yine hain bir saldırısıyla yüreklerimiz yandı. Bizim için 'Bakü' demek 'Ankara' demek, bizim için 'Karabağ' demek bir 'Erzurum, Sivas' demek. Karabağ, Azerbaycanlı kardeşlerimizin toprakları, işgal altında. Bizim dediğimiz tek bir şey var, 'işgal ettiğin toprakları terk et.'" ifadelerini kullandı.

- Mevcut başkan yeniden seçildi

Kongrede ilçe başkanlığı için tek aday olan mevcut başkan Aysel Demir, kullanılan 170 oyun 167'sini alarak, yeniden seçildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23