• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağrı-Erzurum karayolunda kar engeli

Yeniakit Publisher
2015-01-06 10:54:00 -
Ağrı-Erzurum karayolunda kar engeli

Ağrı-Erzurum karayolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Ağrı-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.
 
Ağrı'da akşam başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu.
 
Trafik polisleri kar yağışı ve yoğun tipiden dolayı Ağrı'nın Eleşkirt ilçesiyle Erzurum'un Horasan ilçesi çıkışında her iki yönden de araçların geçişine izin vermiyor. Ekipler, yoldaki araçları uygun dinlenme tesislerine yönlendirdi.
 
Karayolları 123. Şube Şube Şefi Fuat Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinden itibaren yoğun tipi nedeniyle ulaşımda aksamaların meydana geldiğini belirtti.
 
Fırtınadan dolayı görüş mesafesinin olmadığını vurgulayan Öztürk, "Göz gözü görmediği için vatandaşlar sıkıntı yaşamasınlar, dereden kaybolmasınlar diye yolu Horasan ve Eleşkirt'ten kapattık" dedi.
 
Sürücülerden Erkan Can ise yolların kapalı olmasından dolayı Ağrı, Tutak ve Doğubayazıt'tan gelen yolcuların burada mağdur olduğunu söyleyerek, "Yetkililerden bizlere yardım etmelerini istiyoruz. Bu kadar yolcu ve hasta Erzurum'a gitmek zorunda" diye konuştu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23