• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acun Ilıcalı kimdir nerelidir? Acun Ilıcalı hayatı

Yeniakit Publisher
2020-10-22 16:25:00 - 2020-11-06 08:31:07

Acun Ilıcalı kimdir? Aslen Erzurumlu olan Acun Ilıcalı Edirne’de doğdu. Acun Ilıcalı hayatı. İlk ve orta okulu Edirne okuyan Acun Ilıcalı, liseyi İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesinde bitirdi. Anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, ailesinden kalan mirası iki yıl gibi kısa bir sürede tüketti. Bağdat Caddesi’nde kot dükkanı açan Acun Ilıcalı, dükkandan zarar edip iflas etti. Basın sektörüne Show TV’de spor muhabiri olarak kapağı atan Acun Ilıcalı servetini nasıl kazandı? İşte Acun Ilıcalı’nın hayatı, biyografisi.

Acun Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı biyografisi, Acun Ilıcalı kimdir nerelidir, Acun Ilıcalı kimdir hayatı, Acun Ilıcalı kimdir biyografisi, Acun Ilıcalı serveti, Acun Ilıcalı eşleri ve Acun Ilıcalı ailesi en çok aranan kelimeler listesinde üst sıralarda yer almakta. Yaptığı ahlaksız yapımlarıyla eleştirilen sözde yapımcı Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne’de dünyaya geldi. Asıl memleketi Dadaşlar diyarı olarak bilinen Erzurum Aziziyeli olan Acun Ilıcalı’nın ismi Ergün Ilıcalı’dır. Ergün Ilıcalı müteahhitlik yapmaktaydı. Annesi İlknur Ilıcalı da kooperatifler il müdürüydü olarak görev yaptı. Ömer Cenker Ilıcalı adında abisi olan Acun Ilıcalı, doğduğu il olan Edirne’de İstiklal İlkokulu'nda ortaöğretimini tamamladı. Lise sınavlarında Kadıköy Anadolu Lisesi’ni kazanmasıyla birlikte 10 yaşında anneannesinin yanına İstanbul’a geldi. Ailesinden uzak bir şekilde lise eğitimine devam eden Acun Ilıcalı, derslerde başarılı olamamıştır. Annesinin İzmit’e tayini çıkması sonrası ailesi İstanbul’da taşınmıştır. Acun Ilıcalı, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümüne kayıt oldu lakin okulu bitiremedi.

Acun Ilıcalı hangi işlerde çalıştı?

Acun Ilıcalı nerelerde çalıştı? Bağdat Caddesinde kot dükkanını işletemeyen Acun Ilıcalı, arkadaşı referansıyla 1996 yılında Show TV'ye kapağı attı. Show TV’de Yasin İlker’in isteğiyle spor muhabiri olarak işe başladı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, Beşiktaş muhabirliği olarak olarak çalıştı. Acun Ilıcalı, 1999 yılında Show TV'de yayınlanan Televole programı içinde 15 dakikalık kesitler halinde yayınlanan ”Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programını sundu. Takvimler 2004’ü gösterdiğinde Acun Medya ismiyle kendi şirketini kuran Acun Ilıcalı, 2013 yılında satın aldığı TV 8 televizyonu üzerinden ile toplumun ahlakını zarar veren Survivor, Yok Böyle Dans ve O Ses Türkiye, Rising Star Türkiye, İşte Benim Stilim adlı yurt dışından devşirdiği programları ile cebini doldurmuştur.

Acun Ilıcalı serveti

Yurt dışında devşirdiği ahlaksız programlarıyla gençlerin beynini uyuşturan Acun Ilıcalı,  2011 yılında 2.836.191 TL gelir vergisi ödeyerek en yüksek Türkiye’de gelir vergisine sahip listenin 62. Sırasında yer almıştır. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Acun Ilıcalı askerlik yaptı mı?

Sözde yapımcı Acun Ilıcalı,  askerliğini bedelli olarak yaptı. 1999 yılında çıkarılan bedelli askerlik yasası kapsamında 5.000 Alman markı ödeyerek takvimler 2000’i gösterdiğinde parasını ödeyerek bir aylık askerlik yaptı. 

Acun Ilıcalı çocukları

Acun Ilıcalı’nın kaç çocuğu var? Soruları zaman zaman merak edilmekte. Acun Ilıcalı’nın Banu Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Melisa Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı adlı 4 kızı vardır.

Acun Ilıcalı'nın eşleri kimler?

Acun Ilıcalı’nın kaç eşi var? Acun Ilıcalı kaç evlilik yaptı? Acun Ilıcalı’nın eşleri kimler? Acun Ilıcalı’nın eşlerinin isimleri neler?soruları da yine zaman zaman sorulmakta. Acun Ilıcalı’nın  Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile evlendi. 

 

Evlilikte bir tülü deşik tutturamayan Acun Ilıcalı’nın 4 kızı bulunmakta. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subayı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa Ilıcalı 7 yaşına bastı. Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın doğum günü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Acun Ilıcalı kaç evlilik yaptı?

1988 yılında Seda Başbuğ ile evlenen Acun Ilıcalı’nın bu evliliğinden Banu adında bir kızı oldu. İlk eşi olan Seda Başbuğ ile yollarını 1995 yılında ayıran Acun Ilıcalı, 2003 yılında ise bu kez Zeynep Yılmaz ile dünya evine girdi. Acun Ilıcalı-Zeynep Yılmaz çiftinden Zeynep ve Yasemin adında iki kızı dünyaya geldi. Evli olduğu halde ahlaksız ilişkiyi yaşayan Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz’ı Şeyma Subaşı ile aldatması sonucu, çift mahkemelik oldu. Ancak bu mahkemeden Zeynep Yılmaz istediğini alamadı ve dava düştü. Acun Ilıcalı’nın gayri meşru ilişki yaşadığı Şeyma Subaşı, 2013 yılında Melisa adlı kızı dünyaya getirince, Zeynep Yılmaz ile Acun Ilıcalı bu kez tek celsede boşandı. 2017 yılında ise Acun Ilıcalı, evli iken gayri meşru ilişki yaşadığı Şeyma Subaşı ile evlendi. Bu evlilik de kısa sürdü ve Acun Ilıcalı 2018 senesinde Şeyma Subaşı boşandı. Acun Ilıcalı’nın yaptığı evliliklerinden dört kızı oldu.

Acun Ilıcalı’nın ahlaksız programları

Ahlaksız sahnelerin yer aldığı ve toplumun aile yapısına dinamit döşeyen Netfilx gibi ‘Exxen’ adında dijital platform kuracağı gündeme gelen sözde yapımcı Acun Ilıcalı’nın bir Batı ve özellikle ABD kültürü olan rap müziği yarışması ile gündeme geldi. Ateist olduğunu açıklayan Sagopa Kajmer’i de O Ses Türkiye sözde yarışma programı için jüri koltuğuna oturtturacağı konuşuldu.

Beyaz Show'da kendini öğretmen olarak tanıtan bir kadının PKK propagandası yapmasına izin verip alkışlatan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz dönemde O Ses Türkiye’nin jüri üyeliği kadrosuna dahil olmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle bu dönem O Ses Türkiye yarışmasının yeni bölümleri çekilmeyecek olması nedeniyle Beyazıt Öztürk ortada kaldı.

Acun Ilıcalı’nın gayri meşru ilişkileri

Sözde yapımcı Acun Ilıcalı, evli olmasına rağmen eşlerine ihanet etmeyi her daim sürdürdü. Ahlaksızlıkları yüzünden önceki evlilikleri biten Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’dan boşanmasından sonra yine gayri meşru ilişkisine devam ediyor. 51 yaşındaki Acun Ilıcalı, 21 yaşındaki Çağla Altunkaya ile gayri meşru ilişki yaşamaya devam ediyor. Londra’da eğitim gören Çağla Altunkaya’nın yanına giden Acun Ilıcalı rezilliklerine devam ediyor. Yurt dışından devşirdiği ahlaksız programlarla özellikle de gençleri zehirleyip cebini dolduran Acun Ilıcalı, toplumun aile yapısına da kötü örnek olmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı tarihi dizilere gözünü dikti

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman ile Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinin reyting rekorları kırması sözde yapımcı Acun Ilıcalı’nın iştahını kabarttı. Tarihi dizilerden cebini doldurmanın hayalini kuran ve ahlaksız yapımlarıyla toplumu zehirleyen Acun Ilıcalı rezil Netflix benzeri dijital platformu Exxen’i hayata geçirmeye hazırlanıyor. Özellikle gençleri yoldan çıkarmayı kafasına koyan Acun Ilıcalı, Exxen’de yayınlanmak üzere tarihimize kara bir leke süren ahlaksız dizi Muhteşem Yüzyıl'ın platolarını restore edip burada Yavuz Sultan Selim’in hayatını konu edinecek 3 sezonluk bir dizi hazırlıyor. Yavuz Sultan Selim'i Cengiz Coşkun, eşi Hafsa Hatun'u Hazal Filizküçükköse oynayacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı’nın MasterChef oyunu

Yurtdışı kaynaklı programları devşirerek Türkiye’de yayınlayan Masterchef Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8, korona salgınına karşı vurdum duymaz tavrı büyük tepki çekerken, Masterchef Türkiye’de yine skandal patlak verdi. Masterchef programında yaşananların ve eleme potasında ortaya çıkan durumların bir aldatmadan ibaret olduğu iddia edilmişti. Sosyal medya hesaplardan devşirme sözde yarışma Masterchef Türkiye’de elenecek isimlerin önceden tahmin ediyor. Sosyal medyada günler öncesinden Masterchef'e veda eden ismin Berker Başmanav olacağı iddia edildi. Öyle de oldu. Masterchef’da elenen isim Berker olması, Acun Ilıcalı’nın MasterChef’de bir katakulle yaptığı iddiaları iyice ayyuka çıktı. Masterchef yarışmasında daha önce de Arem'in yarışmaya döndüğü hafta Berk'in eleneceğini, sonraki hafta Gülşah'ın gideceğini günler öncesinden sosyal medyada iddia edilmişti ve bunlar da tek tek gerçekleşmişti.

Öte yandan, sözde yapımcı Acun Ilıcalı, daha önce yayınlanan Sihirli Annem dizisini ahlaksız ve rezillikleriyle bilenen Netflix devşirmeli Exxen’de yayınlamaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı’nın takımı Fortuna Sittard dip yaptı

Devşirdiği sözde yayımlarla Türk toplumunun ahlakını bozan için çabalayan Acun Ilıcalı, sözde yapımlardan kazandığı parayla cebini durduruyor. Acun Ilıcalı, ahlaksız programlardan kazandığı parayı futbola yatırıyor. Sezon başında Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard'a ortak olan Ilıcalı, futbolda uyduğunu bulamadı. Yeni sezona iyi başlayamayan Alıcalının sahibi olduğu Fortuna Sittard henüz maç kazanamamış olması Ilıcalı’yı kara kara düşündürüyor. Ajax karşısında 5-2 kaybeden Fortuna Sittard, geride kalan 7 haftada 2 beraberlik 5 yenilgi aldı ve bu süre zarfında sadece iki puan toplayabildi. Sözde yapımcı Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard, geçtiğimiz sezonda ilk 8 hafta maç kazanamamıştı.

Deprem olmuş Şeyma Subaşı'nın umrunda mı?

Yurt dışında tatiline devam eden Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Miami'de Cadılar Bayramı partisine katıldı. İzmir’de tüm Türkiye’yi yasa boğan depremde enkaz altında vatandaşlar bulunurken Şeyma Subaşı'nın Cadılar Bayramında paylaşması ülkeye ne kadar yabancı olduğunu bir kez daha gözler önüne serildi. 82 milyon enkaz altındakilere bir an önce ulaşılması için dua ederken Şeyma Subaşı’nın Türk toplumunda yeri olmayan cadlar bayramında eğlenip göbek atması bu kadarlarına da pes dedirtti.

Acun Ilıcalı Exxen’le toplumu zehirleyecek

Toplumun altına dinamit döşeyen programlarıyla tepki çeken Acun Ilıcalı, en ahlaksız projeyi Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyor. Gençlerin hedef alınacağı Exxen isimli dijital film dizi platformu kurmak için kolları sıvayan Acun Ilıcalı, Batı'nın ahlaksız programlarını Türkiye'ye taşımaya devam ediyor. Hadise ile bir araya gelen sözde yapımcı Acun Ilıcalı, "Hadise’yle birçok proje düşünüyoruz, bir proje değil. Exxen’e sevdiğimiz, değer verdiğimiz birçok yıldızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23