• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'nin Avrupa ülkesi ile yaptığı görüşmede skandal ifadeler

Yeniakit Publisher
2019-10-08 00:01:00 -
ABD'nin Avrupa ülkesi ile yaptığı görüşmede skandal ifadeler

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İngiliz mevkidaşı Dominic Raab ile Türkiye'nin operasyon hamlesine ilişkin görüştü. Görüşmenin ardından bakanlık tarafından skandal ifadeler kullanıldı.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun İngiliz mevkidaşı Dominic Raab ile Trump'ın Suriye'nin kuzeydoğusundan asker çekme kararını görüştüğü bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Bakan Pompeo'nun İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab ile Suriye'deki son durum üzerine bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Skandal açıklama: Türkiye'nin istila planı var

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Türkiye'nin Suriye'yi istila etme planları ve bir İngiliz diplomatının eşini karıştığı ve bir İngiliz vatandaşının trajik ölümüyle sonuçlanan kazanın" görüşüldüğü kaydedildi.

​ABD Başkanı Donald Trump, gün içinde Suriye'nin kuzeydoğusundan asker çekme kararını bildirmiş, ardından Türkiye'ye yönelik tehdit dolu açıklamalarda bulunmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Trump'ın söz konusu kararı, ABD'de hem Cumhuriyetçi hem de Demokratlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Abd yi hırıstıyanlar yönetmiyorki onlar sadece birer zavallı asıl yöneticileri yahudi siyonistler.

abdullah

İSTİLA/İLHAK/İŞGAL sadece KÜRESEL"SİYONİST TERÖR TRİOSU" ABD-İNGİLTERE-İSRAİL e özgüdür! alçak lşarlatan siyonist papaz, daha SAYENİZDE!!! Filistinin hergün uğradığı İSTİLA/İLHAL/İŞGAL/KATLİAMLAR TAZE, Golan ilhakını unurtturamazsınız!, KUDÜS TEKİ istila-ilhak-işgal-İMHA PLANLARINIZIN VE NAMUSSUZLUĞUNUZUN HESABINI DA VERECEKSİNİZ!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23