• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den Silopi açıklaması!

Yeniakit Publisher
2019-08-22 14:13:00 - 2019-08-22 14:49:19
ABD'den Silopi açıklaması!

Amerika Birleşik Devletleri, Silopi'deki terör operasyonlarında şehit düşen 3 askerimizle ilgili olarak taziye mesajı yayımladı.

ABD, Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit düşen 3 asker için taziye mesajı yayımladı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda 3 asker şehit olmuş, 1 asker de yaralanmıştı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden saldırı sonrası taziye mesajı yayımlandı. Yapılan açıklamada, "Şırnak’taki terörle mücadele operasyonunda hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz. ABD, PKK'lı teröristlerin gerçekleştirdiği bu saldırıyı kınamakta; terörle mücadelede Türkiye'nin yanında yer almaya devam etmektedir" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MEHMET DEMIRCI

Katil cinayet mahalline geri döner misali bir açıklama.... diyorki ben bu işin arkasındayım ben senden ne istedimse yap yoksa başka olaylar yaparım.... en iyi savunma, sana meydan okuyanın karşısına dikilip saldırmaktır. Küçükken 3 4 amerikalı çocuk karşımıza dikilip bize meydan okumuştu, aklı sıra bizi dövecekti, üzerimden pardösümü çıkardım bunların 3 ününde ağzını burnunu kırıp kan boşalttım, fena halde benzettim bunları, sonra balgat üssündeki bir amerikalı ögretmen le çıkıp geldiler karşıma, bana meydan okudular ve 3 e karşı 1 ile çıktım karşılarına kendileri kaşındı bende kaşıdım bunları dedim ... kuyruğunu kıstırıp çekti gitti.... balgat üssü nemi oldu ? benim sopamdan sonra kapandı tabi...sayın başkanım ERDOĞAN,bu pezevenk sürüsü önce seni yemek istiyor, yedirtmeyeceğiz, Ülkemi bölmek istiyor, böldürtmeyeceğiz, 10 bin km öteden gelip fitne tohumları saçıyor, yeşertmeyeceğiz. Karşılarına savaşırız de ve dikil... Öldür bir kaç coniyi ırakda suriyede... bize karşı direkt savaş hariç her türlü saldırı yapıldı... Savaşalım . savaşalım. savaşalım.Korkma, yeis e kapılma , dokunulmaz değiller , tüm gemilerini denizin dibine gönderecek silah altyapımız var.. tüm üslerini vurabilecek imkanlarımız var.Amerikanın belinin kırılması gerekiyor.Belini kıralım , gözlerini oyalım.

Cengaver

Hassektör yılanın büyük oğlu zalim kedere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23