• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

16 yaşındaki Eren dualarla uğurlandı

Yeniakit Publisher
2017-08-13 07:42:00 - 2017-08-13 07:39:50

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
16 yaşındaki Eren dualarla uğurlandı

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Anne Ayşe Bülbül ile yakınları, Bülbül’ün cenazesini teslim almak için KTÜ Farabi Hastanesine gitti. Bülbül’ün cenazesi, Maçka Merkez Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Köprüyanı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Törene İçişleri Bakanı Soylu da katıldı.

Maçka Belediye binasına ise Eren’in fotoğrafının yer aldığı afiş asılırken, afişin üzerinde, “Eren Bülbül Maçka seni unutmayacak. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun” yazıldığı görüldü. Eren’in yaklaşık iki ay önce sosyal medya hesabından “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın:(“ paylaşımında bulunmuştu.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23